Newsroom

Newsroom

Έφαγε «πόρτα» ο Μπογδάνος από τον 984 – Δε του βγήκε η επίθεση στην Ε. Κουμάντου

«Οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία»

4818931

Χορταστική «πόρτα» από τον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 984 «έφαγε» ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος προηγουμένως είχε εγκαλέσει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας να πάρει θέση για το περιεχόμενο του ρεπορτάζ που είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η δημοσιογράφος Ελευθερία Κουμάντου.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με ανάρτησή του είχε γράψει: «Παρακαλείται ο δημοτικός σταθμός της Αθήνας, @A984Official να διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί το απολύτως ΨΕΥΔΕΣ και απαράδεκτα μεροληπτικό ρεπορτάζ της Ελευθερίας Κουμάντου, που, όπως ο ίδιος ο σταθμός πληρώνεται από τους Αθηναίους δημότες».

Οι αναρτήσεις της κ. Κουμάντου αφορούσαν τη ρατσιστική συγκέντρωση στη Βικτώρια όπου είχε παρευρεθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από κοινού με τον πρώην χρυσαυγίτη, υπόδικο Ηλία Κασιδιάρη.

Η απάντηση βέβαια δεν άργησε να έρθει από τον Αθήνα 984. Με ανακοίνωσή του ο σταθμός τονίζει:

“O Aθήνα 9.84 σχετικά με τα πρόσφατα γεγονότα της συγκέντρωσης κατοίκων και αλληλέγγυων στην Πλατεία Βικτωρίας, διευκρινίζει ότι οι δημοσιογράφοι του σταθμού έχουν ελευθερία λόγου και καλύπτουν τα γεγονότα, όπως εκείνοι κρίνουν, με γνώμονα το δημοσιογραφικό λειτούργημα και δεοντολογία.

Ο σταθμός ποτέ δεν λογόκρινε κανένα δημοσιογράφο και αυτό τον διακρίνει διαχρονικά από τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Ταυτόχρονα, αυτονόητο είναι ότι δεν εκπροσωπεί ο εργαζόμενος-δημοσιογράφος ολόκληρο το Μέσο στο οποίο εργάζεται”.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…