Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης καθηγήτριας – Τι ερευνούν οι αρχές

Άφαντη παραμένει η 47χρονη καθηγήτρια Βαΐα Οικονόμου από το Κορδελιό στη Θεσσαλονίκη, για 13η μέρα με τους οικείους της να αγωνιούν για τη ζωή της.

59e6ff901dc52470238b4638

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό της ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια της δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με το seleo.gr, συγγενικά της πρόσωπα έχουν κληθεί εκ νέου για συμπληρωματικές καταθέσεις ενώ έχει ζητηθεί και άρση απορρήτου επικοινωνιών και στα τηλέφωνα του συζύγου της. Επίσης ερευνάται και το αυτοκίνητό του.

Ο θείος της μίλησε στην τηλεόραση του Star και ανέφερε πως δεν είχε παρατηρήσει καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ο ίδιος, μάλιστα, τόνισε πως αποκλείει την πιθανότητα να έκανε η ίδια κακό στον εαυτό της, ενώ αποκάλυψε πως το 2014 είχε προσπαθήσει να κάνει δεύτερο παιδί, με εξωσωματική, γιατί της το ζητούσε η κόρη της.

Γειτόνισσα της αγνοούμενης, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, αποκάλυψε πως τα ξημερώματα της Πέμπτης, μία μέρα πριν την εξαφάνιση της Βίκυς, όπως την αποκαλούν οι φίλοι της, βρέθηκε στη γειτονιά ένα ύποπτο αυτοκίνητο.

Συγγενείς της αγνοούμενης αναφέρουν πως η ανησυχία τους είναι μεγάλη διότι η 47χρονη αγαπά τόσο πολύ την κόρη της που δεν θα επέλεγε να περάσει τόσες μέρες μακριά της.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 47χρονη καθηγήτρια – Θα συναντούσε την κόρη της