Newsroom

Newsroom

Εξελίξεις και στο κυπριακό ποδόσφαιρο; Φάκελος της UEFA με στοιχεία για ύποπτα στοιχήματα σε αγώνα

Φάκελο της UEFA με στοιχεία για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε αγώνα του πρωταθλήματος έλαβε η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία σήμερα.

5825ae411dc52491428b45b2

Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το αποτέλεσμα του αγώνα ΑΠΟΕΛ – Καρμιώτισσα (4-1) χειραγωγήθηκε προκειμένου να υπάρξουν διεφθαρμένα κέρδη από στοιχηματική δραστηριότητα.

Υπήρξε έντονο ποντάρισμα πως η ομάδα της Καρμιώτισσας θα έχανε τον αγώνα με διαφορά τουλάχιστον τριών τερμάτων και πονταρίστηκαν πολλά χρήματα στο εν λόγω στοίχημα όταν το σκορ ήταν στο 2-1 και στο 3-1. Ο φάκελος θα σταλεί στον πειθαρχικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας για αξιολόγηση των στοιχείων που περιλαμβάνει με τον πρόεδρο, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, να γράφει στο facebook: «Χωρίς λόγια, απόσπασμα από τα ρεζιλίκια του ποδοσφαίρου μας», ποστάροντας ένα κομμάτι του φακέλου.

Ο υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, μίλησε εντός της επιτροπής οικονομικών της Βουλής «για τις ανησυχητικές διαστάσεις που λαμβάνουν τα φαινόμενα της χειραγώγησης αθλητικών γεγονότων σε σημείο που η UEFA έχει προειδοποιήσει ότι ως χώρα βρισκόμαστε στις πιο ψηλές θέσεις για τις χώρες στις οποίες υπάρχουν υποψίες για εμπλοκή σε προσυνενοουμένους αγώνες και πως προτίθεται να αποκλείσει κυπριακές ομάδες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα»!

Αποκάλυψε πως το υπουργείο προωθεί νομοσχέδιο για την καταπολέμηση της χειραγώγησης, το οποίο θα ρυθμίζει τα αδικήματα χειραγώγησης και περιλαμβάνει διατάξεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των διωκτικών αρχών παρέχοντας τους τα αναγκαία ανακριτικά εργαλεία, περιλαμβανομένης της δυνατότητας συλλογής δεδομένων τηλεφωνικών συνομιλιών και αποκάλυψης λογαριασμών.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…