«Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον» – Το προεκλογικό σποτ της Έφης Αχτσιόγλου

«Για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών. Γιατί αξίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να ζήσουμε καλύτερα», αναφέρει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αχτσιόγλου 1

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, λίγες μέρες πριν από τις εσωκομματικές εκλογές μέσω των λογαριασμών της στα social media ανάρτησε το κεντρικό προεκλογικό της σποτ, με τίτλο «Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον».

Η Έφη Αχτσιόγλου, καλεί τους πολίτες να δώσουν μαζικά το παρών στις εσωκομματικές κάλπες της 10ης Σεπτεμβρίου και να επιλέξουν τον νέο αρχηγό του κόμματος, που θα βάλει της βάσεις της επανεκκίνησης.

Εκτός από την ίδια, στο σποτ είναι έντονη η παρουσία του κόσμου της εργασίας, καθώς και του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και των κορυφαίων στελεχών που έχουν δηλώσει ανοιχτά τη στήριξή τους στο πρόσωπο της.

Δείτε το σποτ της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

Αναλυτικά το μήνυμα της Έφης Αχτσιόγλου:

«Η ζωή όλων ξεκινά με ελπίδα και αισιοδοξία, για προοπτική, δημιουργία και ευημερία. Ξεκινά με προσδοκίες. Σήμερα, οι περισσότεροι δεν ζουν έτσι. Ζουν χωρίς προσδοκίες. Διότι κάποιοι θέλουν να μας πείσουν πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο.

«Δεν βλέπετε;» μας λένε. «Η κλιματική κρίση, ο πληθωρισμός, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση. Έτσι έχουν τα πράγματα. Επιβιώνετε. Αρκεί. Με αυτή τη θέση θέλουν να σβήσουν τις προσδοκίες μίας ολόκληρης κοινωνίας.

Και πράγματι, τίποτα δεν θα αλλάξει, εάν αρκεστούμε σε διαπιστώσεις και ατάκες. Αν δεν ανακτήσουμε τη σημασία του συλλογικού. Αν δεν επαναφέρουμε την ουσία της πολιτικής. Γιατί η πολιτική μετράει , επηρεάζει τη δουλειά μας, την καθημερινότητά μας τις ζωές μας. Η πολιτική έχει σημασία.

Για εμάς, πολιτική σημαίνει καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση της ζωής των πολλών. Σημαίνει το «εγώ» να υποτάσσεται στο «εμείς». Σημαίνει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Σημαίνει αντίσταση σε ό,τι μας καθηλώνει αλλά και θετική πρόταση για καλύτερες μέρες.

Στις 10 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για την πρόεδρο ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Για έναν ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σύγχρονο, συμμετοχικό, αποτελεσματικό. Για μια καλύτερη καθημερινότητα. Για μια κοινωνία υψηλών προσδοκιών. Γιατί αξίζουμε, μπορούμε και οφείλουμε να ζήσουμε καλύτερα. Είναι στο χέρι μας. Εδώ, τώρα, εμείς. Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον».

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Screenshot 2024 05 04 184604

Βραζιλία: Δεκάδες νεκροί και αγνοούμενοι μετά από τεράστιες καταστροφές από πλημμύρες

Οι πλημμύρες που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Βραζιλία έχουν στοιχίσει τη ζωή…

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

androulakis

Ανδρουλάκης για Ανάσταση: Tην ελπίδα την φτιάχνουμε με τα υλικά που εμείς επιλέγουμε

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης εύχεται το φετινό Πάσχα…