Εδώ ο «κόσμος καίγεται»… και ο πρωθυπουργός είναι ξανά διακοπές

Ο πρωθυπουργός λίγες ημέρες  αφότου κούνησε το δάχτυλο στους υπουργούς του ότι διακοπές δεν έχει για εκείνους φέτος...  εντοπίστηκε ξανά να κάνει ο ίδιος... διακοπές!

Αδιόρθωτος ο πρωθυπουργός, καθώς  δεν χάνει με τίποτα την ευκαιρία να φύγει από το κλεινόν άστυ και να απαλλαγεί από τις ευθύνες του. Δεν έχουν περάσει λίγες μέρες μετά την προειδοποίηση στους υπουργούς του ότι “οι πολίτες θα πάνε διακοπές, εμείς όχι”, εντοπίστηκε ξανά σε… διακοπές! «Οι πολίτες μπορεί να σκέφτονται ήδη τις διακοπές τους, εμείς πάλι όχι γιατί οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές ούτε φέτος» προειδοποιούσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο στις 23 Ιουνίου. Και όλα αυτά την ώρα που η χώρα είναι Προ των Πυλών για να αντιμετωπίσει το νέο κύμα της πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός του Newsbomb  (όπως αναφέρει) τον εντόπισε μαζί με τη σύζυγό του, να παραθερίζουν στα Καλύβια της Τήνου. Όπως αναφέρει  στο ρεπορτάζ του το Newsbomb:  «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λάτρης του νησιού και διατηρεί εξοχικό στη συγκεκριμένη περιοχή και όποτε του παρουσιάζεται κάποιο κενό στο «φορτωμένο» υποχρεώσεις πρόγραμμά του, ταξιδεύει στην αγαπημένη του Τήνο. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα μαζί του ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων με την σύζυγό του όπως και η Ντόρα Μπακογιάννη. 

 

 

Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του απόλαυσαν το μπάνιο τους και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με λουόμενους, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι οι οποίοι ζήτησαν φωτογραφίες…». 

Άλλωστε τι ανάγκη έχει ο πρωθυπουργός για να μην μπορεί να κάνει διακοπές και να ρίχνει τις ευθύνες αλλού; Άλλωστε επί 4 χρόνια  υποβάλλει ψευδές πόθεν έσχες όπως αναφέρει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του το Documento, οπότε είναι μαθημένος να κάνει πλούσια ζωή και να φεύγει στα κλεφτά… όποτε του αρέσει!

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση σε 47χρονη βρεφονηπιοκόμο για κακοποίηση παιδιών

Κανένα ελαφρυντικό δεν αναγνώρισε το δικαστήριο στην 47χρονη βρεφονηπιοκόμο, που κατηγορείτο για ξυλοδαρμό και κακομεταχείριση…