Σημαντικές αιχμές άφησε ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά της κυβέρνησης μιλώντας στο συνέδριο του Economist στη Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Μαρινάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην αδυναμία, όπως είπε, της πολιτείας να περιορίσει το κύμα ακρίβειας που ταλανίζει τα νοικοκυριά, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για συγκάλυψη σκανδάλων, θέτοντας ζήτημα εμπιστοσύνης στη λειτουργία της Δικαιοσύνης. Παράλληλα, εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η κυβέρνηση μπορεί να κερδίσει και τρίτη θητεία.
Στη συζήτηση που είχε με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, υπογράμμισε και τους κινδύνους που απειλούν τη ναυτιλία λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή και των επιθέσεων από τους αντάρτες Χούθι.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Economist, Alasdair Ross, για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, ο επικεφαλής της Alter Ego Media τόνισε τρία σημεία: «η ελευθερία λόγου είναι απαραβίαστη, οι δημοσιογράφοι έχουν πλήρη ανεξαρτησία και δεν μας αφορά αν η κυβέρνηση επιθυμεί να μην αποκαλύπτονται σκάνδαλα».
Διαβάστε επίσης:
Αλέξης Τσίπρας: Έντονη κριτική στην κυβέρνηση στο συνέδριο του Economist – «Απομακρυνόμαστε από τον μέσο όρο της Ε.Ε.»
Αυτές είναι οι πιο ακριβές πόλεις της Ευρώπης για να αγοράσεις σπίτι: Η θέση της Αθήνας
Κύπρος: Σοκάρει υπόθεση αιμομιξίας – 14χρονος κατέγραφε και διακινούσε τις συνευρέσεις του με την αδελφή του
Κακιούζης: Tο μήνυμά του για το ματς του Ισραήλ – «Δεν είναι μόνο αθλητικό»
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια