«Έβρεχε» σφαίρες στη Βούλα: Βίντεο Ντοκουμέντο

Πανικόβλητοι πολίτες φαίνονται να τρέχουν - Σύμφωνα με μαρτυρία στον ΣΚΑΪ τρία ανήλικα παιδιά έτρεχαν πίσω από φράχτες για να καλυφθούν από τις σφαίρες.

NewsRoom 22/01/2022 | 21:46

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή των πυροβολισμών έξω από φούρνο στη Βούλα στις 5.30 το απόγευμα, έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ. Στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος διακρίνονται πολίτες να τρέχουν πανικόβλητοι από το σημείο της συμπλοκής για να σώσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά το περιστατικό, ακινητοποιήθηκε από την αστυνομία όχημα στη Βουλιαγμένης και έγινε μια προσαγωγή ατόμου τα χαρακτηριστικά του οποίου ταιριάζουν στις μαρτυρίες.

Σύμφωνα με μαρτυρία στον ΣΚΑΪ τρία ανήλικα παιδιά έτρεχαν πίσω από φράχτες για να καλυφθούν από τις σφαίρες. Ένας από τους τραυματίες, αλλοδαπός, είχε στο παρελθόν  εμπλακεί σε καταδίωξη με αστυνομικούς που είχε πυροβολήσει και έδινε το παρών σε αστυνομικό τμήμα.

Ο πρώτος και βαρύτερα τραυματίας χειρουργείται ήδη στο Ασκληπιείο, αν και δεν εφημέρευε, από τον χειρουργό της εσωτερικής εφημερίας. Ο δεύτερος, που είναι αρκετά σοβαρά, διακομίζεται στο Γεννηματάς, ενώ ο τρίτος, ο οποίος θα διακομιστεί μάλλον στο Τζάνειο.