Εβδομάδα Κινηματογράφου στα Αισχύλεια – Ποιες ταινίες θα δούμε;

Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει την τιμητική του, αφού η καθιερωμένη Εβδομάδα Κινηματογράφου των Αισχυλείων επιστρέφει από τις 19 Αυγούστου.

59a9619a1dc524401e8b46ea

Οι ταινίες «Μαγικός Καθρέφτης», «Chevalier», «Όντως φιλιούνται;», «Ρισάλτο», «Suntan» και «Park» θα προβληθούν έως τις 7 Σεπτεμβρίου στο θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας, με είσοδο 5 ευρώ.

Το πρόγραμμα των προβολών:

19/8

«Μαγικός Καθρέφτης»

Ο Μαγικός Καθρέφτης, η πρώτη τρισδιάστατη ελληνική ταινία ταξιδεύει τους θεατές μαζί με τους ήρωες της ταινίας στο χώρο και το χρόνο, όχι μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές.

20/8

«Chevalier»

Μια παρέα αντρών επιστρέφει από χειμερινή εκδρομή ψαρέματος σε ένα σκάφος. Όταν μια μηχανική βλάβη τους εγκλωβίζει στο σκάφος, κάπου στον Σαρωνικό, θα σκοτώσουν την ώρα τους με ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι που ονομάζεται Chevalier.

21/8

«Όντως φιλιούνται;»

Ο Ντάνυ και η Στέλλα, λίγο πριν τα τριάντα, ανήκουν σε μία γενιά που δεν έχει ακόμα καθοριστεί. Ίσως διότι οι εξελίξεις που την διαμορφώνουν ακόμα τρέχουν. Και όσο οι εξελίξεις τρέχουν ο Ντάνυ και η Στέλλα ζουν τη πρώτη φάση της σχέσης τους.

22/8

«Ρισάλτο»

Ένας νεαρός σκηνοθέτης ο οποίος κάνει πρόβες για το ανέβασμα ενός θεατρικού έργου προσπαθεί να βρει ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική, την προσωπική και την οικογενειακή ζωή. Μέχρι που στη χώρα εφαρμόζεται στρατιωτικός νόμος…

24/8

«Suntan»

To Suntan είναι ελληνική δραματική, αισθηματική, θρίλερ ταινία του 2016, σε σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν 40αρη αγροτικό ιατρό, τον Κωστή, ο οποίος γνωρίζει μία νεαρή κι ελεύθερη κοπέλα, και ό,τι δεν έζησε στα φοιτητικά του χρόνια το ζει ένα καλοκαίρι στην Αντίπαρο.

7/9

«Park»

Το Park γυρισμένο σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στο Ολυμπιακό χωριό και είναι μια ταινία για την Αθήνα 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Με φόντο την παρακμή του Ολυμπιακού χωριού μια παρέα εφήβων αναζητά διέξοδο στην πνιγηρή καθημερινότητα.

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Ντέμη Γεωργίου 3

Ντέμη Γεωργίου: Η οντισιόν στο Masterchef, τα λόγια της για το τι είναι ευτυχία και ο ξαφνικός χαμός της (video)

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της πρώην παίκτριας του Masterchef Ντέμης Γεωργίου, μόλις…

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

6075581

Καιρός: Τέλος ο καύσωνας – Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας και θερμικές καταιγίδες (video)

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία ο καιρός θα επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα από αύριο…