Έβαλε στη θέση του τον χρυσαυγίτη Παππά η Χριστοδουλοπούλου

«Με εσάς μου αρέσει να εκτίθεμαι γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον φασισμό», απάντησε στις προκλήσεις του χρυσαυγίτη βουλευτή η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

NewsRoom 01/02/2018 | 15:00

Αφορμή για την κόντρα που διαδραματίστηκε στη Βουλή αποτέλεσαν οι κραυγές του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ότι «η συγκεκριμένη Βουλή είναι παράνομη και δεν μπορεί να ψηφίσει για την παράδοση της Μακεδονίας».

«Σας ανακαλώ στην τάξη, θα σας επιβάλλω μέτρα, θα σας κλείσω το μικρόφωνο»  φώναζε από την έδρα η Τασία Χριστοδουλοπούλου.

«Είστε γνήσια εκπρόσωπος της Νέας Τάξης και θέλετε να μου επιβάλλεται την τάξη. Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την Μακεδονία» φώναζε ο Χρήστος Παππάς.

«Σας ανακαλώ στην τάξη, δεν θα κάνετε εδώ κομματική προπαγάνδα. Ζητήστε συγγνώμη» παρενέβη από την έδρα η αντιπρόεδρος της Βουλής. «Κρίμα που χρησιμοποιείτε τη Βουλή για να κάνετε κομματική προπαγάνδα και εξευτελίζετε και το συλλαλητήριο που τόσο υπερασπίζεστε. Είναι εξευτελισμός του συλλαλητηρίου να χρησιμοποιείτε αυτόν τον τρόπο για να μαζέψετε κόσμο. Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί και κάτι θα καταλάβει σε σχέση με τα τεκταινόμενα της Κυριακής», συνέχισε.

Λίγο αργότερα η κυρία Χριστοδουλοπούλου επανήλθε στο θέμα λέγοντας προς τους βουλευτές της ΧΑ «είστε φασιστικό κόμμα, μισείτε το Κοινοβούλιο. Περιμένετε να ολοκληρωθεί η δίκη σας».

«Εκτίθεστε», της φώναξε ένας βουλευτής της ΧΑ, ενώ η ίδια απάντησε αποστομωτικά πως «Με εσάς μου αρέσει να εκτίθεμαι γιατί δεν έχω καμία σχέση με τον φασισμό».