Newsroom

Newsroom

EasyWriter.gr: Δημοσίευσε τώρα τα δικά σου ebooks εύκολα και δωρεάν

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από την εμφάνιση του easywriter.gr, αν είχες την έμπνευση και τη διάθεση να γράψεις…

Μια φορά κι έναν καιρό, πριν από την εμφάνιση του easywriter.gr, αν είχες την έμπνευση και τη διάθεση να γράψεις ένα βιβλίο – αν δεν ήθελες να το καταχωνιάσεις σε κάποιο συρτάρι – το τύπωνες με δικά σου έξοδα και ξεκινούσες τις αλλεπάλληλες επισκέψεις σε εκδοτικούς οίκους. Παρότι η παλιά αυτή προσέγγιση είχε κάτι το γραφικό και ρομαντικό, με τον φτωχό συγγραφέα που χτυπάει την πόρτα του μεγαλοεκδότη και παραδίδει το κιτρινισμένο αντίτυπό του, σπανίως ήταν αποτελεσματική και συχνότερα απέβαινε μοιραία για τα νεύρα του δύσμοιρου δημιουργού.

Αυτοέκδοση σε ebooks: Η νέα εποχή
Τώρα πια, όπου όλα κινούνται σε γρήγορους, άμεσους ψηφιακούς ρυθμούς, η ανάγκη της αργόσυρτης και επίμεμπτης κρίσης κι έγκρισης των εκδοτικών οίκων έχει παρέλθει. Παγκοσμίως, τα διαδικτυακά βιβλιοπωλεία ρέπουν προς το ηλεκτρονικό βιβλίο και προτρέπουν κάθε συγγραφέα να διαθέσει το έργο του στο παγκόσμιο αναγνωστικό κοινό αφήνοντας τον τελικό ενδιαφερόμενο (δηλαδή τον αναγνώστη) να αποφασίσει αν θα τους τιμήσει ή θα τους ρίξει στα Τάρταρα των πωλήσεων.  Η Amazon ήδη από το 2011 ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις της σε ebooks ξεπέρασαν για πρώτη φορά τις πωλήσεις των συμβατικών βιβλίων, και τούτο οφείλεται κατά πρώτο λόγο στην πληθώρα έργων πρωτοεμφανιζόμενων συγγραφέων που ανέβηκαν ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα της και διατέθηκαν κατά εκατομμύρια!

Τι είναι το easywriter.gr;
To easywriter.gr είναι μία νεοσύστατη πλατφόρμα, που έρχεται να καλύψει το κενό των υπηρεσιών αυτοέκδοσης στην Ελλάδα. Αποτελείται από νέους ανθρώπους, με αγάπη και συναίσθηση για το βιβλίο και τον πνευματικό δημιουργό. Στο λιτό και όμορφο περιβάλλον του easywriter.gr, ακολουθώντας βήμα-βήμα τους κατατοπιστικούς οδηγούς της πλατφόρμας, η διαδικασία αυτοέκδοσης φαντάζει πραγματικά εύκολη υπόθεση. Καθώς το easywriter.gr δεν είναι εκδοτικός οίκος, παρέχει στο συγγραφέα τα εργαλεία για να διαθέσει το έργο του, χωρίς να δεσμεύονται τα πνευματικά του δικαιώματα. Αφού ανεβάσει κανείς το βιβλίο του, οι διαχειριστές το δημοσιεύουν και είναι έτοιμο προς διάθεση την ίδια μέρα! Αν έχετε λοιπόν κάποιο έργο που «σκονίζεται» στο συρτάρι σας ή στο σκληρό σας δίσκο, μη διστάζετε! Γίνετε συγγραφείς στο «βιβλιοπωλείο των συγγραφέων». 

Τι άλλο μπορεί να βρει ένας συγγραφέας στο easywriter.gr;
Το easywriter.gr βρίσκεται ενεργά δίπλα στο συγγραφέα, παρέχοντάς του προαιρετικές βελτιωτικές υπηρεσίες, ώστε να κάνει το βιβλίο του πιο ελκυστικό ή ακόμη και να αυξήσει την πιθανότητα επαγγελματικών προτάσεων! Συγκεκριμένα, το easywriter.gr παρέχει τη δυνατότητα για δημιουργία εξωφύλλου, σελιδοποίηση, επιμέλεια κι όλες εκείνες τις διαδικασίες που προηγούνται της έκδοσης οποιουδήποτε, συμβατικού ή μη, βιβλίου. Επιπρόσθετα, παρέχει πακέτα προωθητικών ενεργειών με σκοπό να αναδείξει ένα βιβλίο και να ανοίξει το δρόμο προς την αναγνώριση της αξίας του.

Και οι αναγνώστες;
Το easywriter.gr προσφέρει στον αναγνώστη εναλλακτικές επιλογές, στις οποίες δεν θα είχε πρόσβαση αν περιοριζόταν στους συμβατικούς εκδοτικούς οίκους. Μέσα στο site του easywriter.gr, όποιος έχει το αναγνωστικό δαιμόνιο μέσα του, μπορεί να βρει αληθινά λογοτεχνικά διαμαντάκια, και μάλιστα μερικά από αυτά προσφέρονται ως δωρεάν ebooks! Φιλοδοξώντας να εξελιχθεί σε ένα “forum” νέων δημιουργών και αναγνωστών, το easywriter.gr παρέχει επίσης τη δυνατότητα κριτικής και άποψης επί όλων των βιβλίων που φιλοξενεί. 

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.