Η σκέψη του Γιαννακόπουλου για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού

Το εγχείρημα του μεγαλομετόχου της πράσινης ΚΑΕ και των συμπαικτών του για το ΟΑΚΑ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη καθώς βήμα – βήμα η υπόθεση προχωρά προκειμένου να υπάρξει η θετική κατάληξη.

5aa29db41dc52468038b45d8 3

O Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζεται ένα πλάνο διαχείρισης που θα εφαρμόσει σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η αλλαγή σελίδας στο ποδοσφαιρικό τμήμα του «τριφυλλιού».

Μάλιστα όπως αναφέρει και το SDNA , στο πλάνο αυτό, προτεραιότητα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είναι η μετάγγιση «Παναθηναϊκού» αίματος στις τάξεις της ομάδας. Τι σημαίνει αυτό; Η τοποθέτηση σε υψηλόβαθμες θέσεις ανθρώπων που είναι γνωστοί στις τάξεις του κόσμου για τα Παναθηναϊκά τους αισθήματα, τον σεβασμό και την αγάπη που τρέφουν για τον σύλλογο.

Ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος έχει διακρίνει πως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των τελευταίων χρόνων στον σύλλογο είναι πως στα υψηλά κλιμάκια βρέθηκαν άτομα που δεν αντιλαμβάνονταν την τεράστια ιστορία του. Άτομα που δεν δίστασαν ακόμα και να τεθούν αντιμέτωποι με πρώην παίκτες που δόξασαν το τριφύλλι κατά το παρελθόν κάνοντας τους επιφυλακτικούς στο ενδεχόμενο να προσφέρουν στην ομάδα από κάποιο πόστο αξιοποιώντας την τεράστια εμπειρία τους.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που οδήγησαν τον κόσμο της ομάδας στο να τεθεί αντιμέτωπος με την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ είναι πως την στελέχωσαν άτομα με αντιπαναθηναϊκές ιδέες που έφτασαν μέχρι και το σημείο να συμμαχήσουν με τον ιδιοκτήτη του «αιώνιου» αντιπάλου του οποίου ο ιδιοκτήτης διώκεται ποινικά για κατοχή – διακίνηση – χρηματοδότηση ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι, λοιπόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ήδη κατά νου του τα τρία πρώτα ονόματα που σκοπεύει να ενεργοποιήσει στην περίπτωση που η ΠΑΕ περάσει στα χέρια του. Αυτά είναι του Δημήτρη Σαραβάκου, του Γιώργου Καραγκούνη και του Άγγελου Μπασινά. Πρόκειται για τρεις ανθρώπους που έχουν συνδέσει το όνομά τους με «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της ομάδας και τυγχάνουν της καθολικής αποδοχής από την πλευρά των οπαδών.

Όλοι τους έχουν φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού δοξάζοντας το τριφύλλι σε Ελλάδα και Ευρώπη στα χρόνια που αγωνίστηκαν και είναι βέβαιο πως με την εμπειρία τους μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην επόμενη ημέρα της ομάδας.

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

AP24120324819137

Τραγωδία στην Κένυα: Τουλάχιστον 45 οι νεκροί από κατάρρευση φράγματος – Υπάρχουν ακόμη παγιδευμένοι στη λάσπη (Eικόνες)

«Υπάρχουν άλλοι παγιδευμένοι στη λάσπη που εργαζόμαστε για να ανασύρουμε» - Η χώρα πλήττεται από…

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

profile player 960x540 25

Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη για τον Νίκο Παπανδρέου: «Έλυσε τη ζώνη και έκανε ότι θα με χτυπήσει» (video)

«Του Ανδρέα Παπανδρέου του έλειπε η τρυφερότητα, του έλειπε η αγάπη» ανέφερε η Δήμητρα Λιάνη

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

6084787 2

Οργισμένη επιστολή των Αγγειοχειρουργών Ελλάδας κατά του Καλλιάνου – Ζητούν παρέμβαση Μητσοτάκη

«Με ανησυχία και απογοήτευση παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες να εξελίσσεται μία απίστευτη κατάσταση ανεπίτρεπτης επίθεσης…