Η πληρωμένη απάντηση του Γρηγόρη Βαλλιανάτου στον Βασίλη Τσιάρτα (εικόνες)

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα μετά από δηλώσεις του ίδιου. Παραλλάσσοντας λίγες μόνο λέξεις από το αρχικό κείμενο του πρώην ποδοσφαιριστή, ο Βαλλιανάτος επιχειρεί να δώσει στον Τσιάρτα να καταλάβει πόσο παράλογο είναι να κατηγορεί κανείς λάθος ανθρώπους για λάθος πράγματα.

5ad8c0791dc52480698b456e

Γράφει χαρακτηριστικά στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος:

«Άκου Τσιάρτα για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κάποιο νομοσχέδιο θα μας απαλλάξει από τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας για παράγκες, στημένα παιχνίδια, στημένα στοιχήματα, βία, ρατσισμό, χρηματιζόμενους διαιτητές και παίκτες. Φυσικά κ εσείς οι διαφορετικοί έχετε δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ποδοσφαιρικά ήθη ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δεν σημαίνει ότι θα τα αποδεχόμαστε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δεν θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένο και στημένο ποδόσφαιρο. Φυσικά και οι ποδοσφαιριστές πρέπει όλοι να έχουν δουλειά στοργή και αγάπη αλλά στο φυσιολογικό πλαίσιο που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ που όπως στην Ολλανδία και την Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα δεν τα δεχόμαστε αυτά.

ΥΓ. Για να δείς πόσο μαλακισμένο είναι να κατηγορείς τους λάθος ανθρώπους για τα λάθος πράγματα»

Διαβάστε σχετικά: Άκου, Τσιάρτα!

Υπενθυμίζεται πως χθες Τετάρτη και μετά από δηλώσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για τη σεξουαλικότητα και τη σεξουαλική ταυτότητα του καθενός, ο Βασίλης Τσιάρτας εξαπέλυσε χυδαία ομοφοβική επίθεση μέσω του λογαριασμού στο facebook, γράφοντας: 

Διαβάστε σχετικά: Θλιβερό: Ο Βασίλης Τσιάρτας σε νέο ομοφοβικό παραλήρημα και δυστυχώς το facebook τον αποθεώνει

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρετε όσο θα προκαλείτε και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…