Η Κομισιόν απαντά για το χθεσινό τρέκλισμα του Γιούνκερ

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Μαργαρίτης Σχοινάς, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον πρόεδρο της Κομισιόν να βρίσκεται σε κατάσταση ευθυμίας λόγω αλκοόλ και παραπατούσε, τονίζοντας ότι ο κ. Γιούνκερ υπέστη κρίση ισχιαλγίας στη διάρκεια της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ.

5b48a9761dc524924e8b456d

Κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, ο Μαργαρίτης Σχοινάς τόνισε πως “ο Γιούνκερ έχει παραδεχθεί δημοσίως ότι η ισχυαλγία τον ενοχλεί όταν περπατάει. Αυτό συνέβη δυστυχώς το βράδυ της Τετάρτης. Ο πρόεδρος επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τους πρωθυπουργούς (σ.σ.: της Ολλανδίας) Μαρκ Ρούτε και (σ.σ.: της Πορτογαλίας) Αντόνιο Κόστα που τον βοήθησαν εκείνη την οδυνηρή στιγμή. Παίρνει φάρμακα και αισθάνεται καλύτερα”.

Επίσης στις φήμες αν ήταν μεθυσμένος σύμφωνα με το βίντεο που κυκλοφόρησε, ο εκπρόσωπος του προέδρου ανέφερε: 

«Φανερώνει ιδιαίτερα κακό γούστο το γεγονός ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης βάζουν προσβλητικούς τίτλους επωφελούμενα από τον πόνο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής».

Σ’ έναν δημοσιογράφο που τον ερώτησε αν ο Γιούνκερ ανακατεύει παυσίπονα με αλκοόλ, ο Μαργαρίτης Σχοινάς απάντησε πως «δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο».

Δείτε το βίντεο με τον Γιούνκερ να τρεκλίζει.


Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

AP21084710961383

Μπάιντεν: Η πρόταση για κατάπαυση του πυρός είναι ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί η βία στη Γάζα

Η Ουάσιγκτον συνεχίζει να ασκεί πίεση στην κυβέρνηση του Ισραήλ και στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα…