Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα-Χειρουργείται επειγόντως στον εγκέφαλο

O Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έχει αιμάτωμα στο κεφάλι και η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έκρινε ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα  

Eσπευσμένα στο χειρουργείο θα βρεθεί ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Σύμφωνα με το έγκυρο αργεντίνικο δίκτυο TyC Sports, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε αιμάτωμα στον εγκέφαλο με αποτέλεσμα η δεκαμελής ιατρική ομάδα που παρακολουθεί την κατάσταση της υγείας του 60χρονου θρύλου του ποδοσφαίρου να αποφασίσει ότι πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα.

Ο Μαραντόνα εισήχθη τη Δευτέρα (2/11) σε κλινική της Λα Πλάτα με δύσπνοια, ενώ έγινε λόγος επίσης και για συμπτώματα κατάθλιψης και αναιμίας όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα του αργεντίνικου Τύπου. Ωστόσο, η κατάσταση ήταν πολύ πιο σοβαρή από ό,τι έδειξε η αρχική διάγνωση. Γι’ αυτό και αποφασίστηκε να χειρουργηθεί άμεσα στο Μπουένος Αϊρες, όπου διακομίστηκε εκτάκτως σε ιδιωτική κλινική. «Δεν είναι καλά ψυχολογικά και αυτό έχει επίπτωση στην κατάσταση της σωματικής του υγείας. Δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελα και όσο καλά γνωρίζω ότι θα μπορούσε να είναι. Χρειάζεται βοήθεια και αυτή είναι η ώρα για να τον βοηθήσουμε. Ο Ντιέγκο είναι ένα άτομο που ορισμένες φορές νιώθει τέλεια και άλλες όχι και τόσο. Θα μπορούσε να είναι 10.000 φορές καλύτερα. Με την εισαγωγή του θα τον βοηθήσουμε. Είναι δύσκολο να είσαι ο Μαραντόνα» ανέφερε ο γιατρός του. 

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαραντόνα μεταφέρεται σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα προηγούμενα χρόνια, το πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ έχουν οδηγήσει ουκ ολίγες φορές τον πρώην άσο της εθνικής Αργεντινής στο δωμάτιο κάποιου νοσοκομείου. 

Γάζα: Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου καλεί το Ισραήλ και την Χαμάς να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο

Γάζα: Ο εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου καλεί το Ισραήλ και την Χαμάς να σεβαστούν το διεθνές δίκαιο

«Οι επιθέσεις εναντίον αθώων Ισραηλινών αμάχων αντιπροσωπεύουν μερικά από τα πιο σοβαρά διεθνή εγκλήματα που…