Δύο τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι στο Άμστερνταμ – Νεκρός ο δράστης

Η ολλανδική αστυνομία ενημέρωσε πως ο άνδρας, ο οποίος μαχαίρωσε δυο άτομα στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης είναι νεκρός. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Oι αστυνομικές αρχές του Άμστερνταμ, σε ανάρτησή της στο Twitter αναφέρει πως αστυνομικός πυροβόλησε τον ύποπτο δράστη. Ο σταθμός έχει εκκενωθεί, ενώ κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα σε επίθεση με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ και ο φερόμενος ως δράστης τραυματίστηκε από σφαίρα, ανακοίνωσε η ολλανδική αστυνομία.

«Η αστυνομία πυροβόλησε έναν ύποπτο έπειτα από ένα συμβάν με μαχαίρι στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Άμστερνταμ», ανέφερε η αστυνομία στο Twitter.

Η αστυνομία διευκρίνισε λίγο αργότερα πως ο σταθμός έκλεισε, δεν εκκενώθηκε. Μόνο δύο αποβάθρες δεν είναι διαθέσιμες για τους επιβάτες.

Οι δύο τραυματίες καθώς και ο φερόμενος ως δράστης διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, πρόσθεσε η αστυνομία του Άμστερνταμ.

Ωστόσο, η κυκλοφορία των τραμ με αφετηρία τον σταθμό διακόπηκε. Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν, ανέφερε η αστυνομία.

Περίπου 250.000 άνθρωποι διέρχονται κάθε μέρα από αυτόν τον πολυσύχναστο σταθμό της ολλανδικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του ταξιδιωτικού οδηγού Amsterdam.info. 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…