Δύο οι νεκροί στο τροχαίο δυστύχημα στην Π. Ράλλη και 3 τραυματίες (video+photos)

Διαψεύδονται ευτυχώς οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες από την Τροχαία, ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν και ένα 10χρονο κοριτσάκι. Ο τελικός…

1 73

Διαψεύδονται ευτυχώς οι πρώτες συγκεχυμένες πληροφορίες από την Τροχαία, ότι ανάμεσα στα θύματα ήταν και ένα 10χρονο κοριτσάκι. Ο τελικός απολογισμός έχει ως εξής: Νεκροί είναι μία Αλβανίδα και ένας Έλληνας πεζοί, που παρασύρθηκαν από την τρελή πορεία του Smart, σοβαρά τραυματισμένη και ακρωτηριασμένη, μια γυναίκα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο της Νίκαιας και τραυματίες ο Αλβανός οδηγός του Smart που προκάλεσε το μακελειό και ένας Αιγύπτιος που παρασύρθηκε από το Smart έξω από το Μεταγωγών.


Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν ο Αλβανός οδηγός του Smart συγκρούστηκε αρχικά με ένα ταξί και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί διαδοχικά με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, να παρασύρει την γυναίκα και τον άντρα από το πεζοδρόμιο της Πέτρου Ράλλη, ανάμεσα σε ένα περίπτερο και μία στάση λεωφορείου και στη συνέχεια να παρασύρει τον οδηγό του μοτοποδήλατου που βρισκόταν σταθμευμένος στο πεζοδρόμιο, έξω από το Μεταγωγών. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διεξάγει η Τροχαία Καλλιθέας, ενώ ο οδηγός που ευθύνεται για όλα αυτά νοσηλεύεται φρουρούμενος.

 

 

Πηγή video: Newsit.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…