Newsroom

Newsroom

Δύο νεκροί από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Μέμφις (video)

Νέο περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις ΗΠΑ όπου τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν σήμερα τη ζωή τους και έξι ακόμα τραυματίστηκαν σε πάρτι που γινόταν σε γειτονιά του Μέμφις, στο Τενεσί των ΗΠΑ, σύμφωνα με την αστυνομία.

μεμφις

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς σε συνοικιακό πάρτι στο Μέμφις του Τενεσί, το Σάββατο (20/04), σύμφωνα με την αστυνομία.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, μάθαμε ότι υπήρχαν συνολικά 8 θύματα, με δύο από αυτά να έχουν πεθάνει επί τόπου», ανέφερε η αστυνομία του Μέμφις σε μια επικαιροποιημένη ανακοίνωση, σύμφωνα με το Reuters. Η αστυνομία είχε δηλώσει νωρίτερα ότι 16 άνθρωποι πυροβολήθηκαν.

 

Ένας από τους τραυματίες παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ένας έχει αφεθεί ελεύθερος, σύμφωνα με την αστυνομία. «Πρόκειται για ένα πάρτι που γινόταν χωρίς άδεια», δήλωσαν οι αρχές και σε αυτό το πάρτι συμμετείχαν περίπου 200-300 άτομα.

Αναζητούνται τουλάχιστον δύο ύποπτοι, ανέφερε το CBS News, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές που τόνισαν «πιστεύουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο άτομα που πυροβόλησαν με όπλα κατά τη διάρκεια αυτού του περιστατικού».

 

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Bernat theoden titanikos

Μπέρναρντ Χιλ: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – Οι ρόλοι του σε Τιτανικό και Άρχοντα των Δαχτυλιδιών

Ο ηθοποιός Μπέρναρντ Χιλ, γνωστός από τους ρόλους του στον Τιτανικό και στον Άρχοντα των…