Δύο Ισραηλινοί μαχαιρώθηκαν θανάσιμα από Παλαιστίνιους

Δύο Ισραηλινοί, ένας στρατιώτης και μία γυναίκα, έχασαν την Δευτέρα τη ζωή τους σε δυο διαφορετικές επιθέσεις με μαχαίρι που…

israel 3

Δύο Ισραηλινοί, ένας στρατιώτης και μία γυναίκα, έχασαν την Δευτέρα τη ζωή τους σε δυο διαφορετικές επιθέσεις με μαχαίρι που πραγματοποίησαν Παλαιστίνιοι.

Η πρώτη επίθεση σημειώθηκε κοντά σε έναν σταθμό τραίνου στο Τελ Αβίβ όπου ένας 20χρονος Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίσθηκε θανάσιμα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο δράστης, ένας νεαρός Παλαιστίνιος 17 ετών από τη Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, ο οποίος μαχαίρωσε πολλές φορές τον στρατιώτη, συνελήφθη.

Στο δεύτερο περιστατικό ένας Παλαιστίνιος επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον τριών Ισραηλινών κοντά σε έναν εβραϊκό οικισμό στη Δυτική Όχθη, σκοτώνοντας μία γυναίκα και τραυματίζοντας δύο άνδρες.

Ο Παλαιστίνιος βγήκε από το αυτοκίνητό του και επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον των τριών πολιτών σε μια στάση λεωφορείου κοντά στον εβραϊκό οικισμό Γκους Ετζιόν, ανέφερε η αστυνομία.

Η νεαρή Ισραηλινή, 25 ετών που είχε τραυματιστεί σοβαρά, υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της. Ένας δεύτερος Ισραηλινός τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα και ένας τρίτος στο πρόσωπο.

Ο δράστης, που δέχθηκε πυροβολισμούς από έναν φρουρό ιδιωτικής εταιρείας, διακομίστηκε σε νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του, δήλωσε ο Μίκι Ρόζενφελντ, ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…