Δυνατό «χουνέρι» από μοναχούς στον Μητσοτάκη: Εξαφανίστηκαν… για να μην τον συναντήσουν 

Ο Ηγούμενος και οι μοναχοί στα Καλάβρυτα γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη - Αντίποινα για τα ομόφυλα;

Μητσοτάκης

Τα Καλάβρυτα επισκέπτεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης ωστόσο μια δυσάρεστη έκπληξη τον περίμενε στο Μέγα Σπήλαιο.

Γιατί μπορεί στην υπόλοιπη περιοδεία του ο πρωθυπουργός να δέχτηκες αγκαλιές και συγχαρητήρια από φίλους της ΝΔ όμως το κλίμα δεν ήταν παντού το ίδιο. Εξαίρεση αποτέλεσε το Μέγα Σπήλαιο, ένας από τους σταθμούς της πρωινής περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή των Καλαβρύτων.

Και μπορεί ο πρωθυπουργός να βρήκε εκεί μαθητές από το 2ο γενικό Λύκειο Φαρσάλων στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής, με τους οποίους και φωτογραφήθηκε, όμως δεν βρήκε κάποιον άλλο!

Για την ακρίβεια απουσίαζαν τόσο ο Ηγούμενος όσο και οι μοναχοί, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας του Ηγούμενου.

Ωστόσο σύμφωνα με το pelop δεν σήμανε ούτε καν το σήμαντρο, μία συμβολική κίνηση μετά και την ψήφο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, θέμα για το οποίο η Εκκλησία έχει εκφράσει την αντίθεσή της.

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιεί ο Κ. Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται σήμερα στα Καλάβρυτα, όπου μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στην κεντρική πλατεία της πόλης, επισημαίνοντας τη σημασία της συνεργασίας κεντρικής κυβέρνησης με την αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού, αναφερόμενος στην επένδυση από το ΕΣΠΑ ύψους 20 εκατ ευρώ για το χιονοδρομικό.

Ο πρωθυπουργός έκανε ξεχωριστή αναφορά στην εστία του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης, στο Συνεταιρισμό Καλαβρύτων αλλά και στην ιστορικό υπόβαθρο ενός μαρτυρικού, όπως είπε, τόπου.

«Γιατί δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε την ιστορία μας και να μην λησμονούμε εκείνους τους τόπους τους μαρτυρικούς, όπου άνθρωποι θυσιάστηκαν για να μπορούμε εμείς, η επόμενη και η μεθεπόμενη γενιά, να είμαστε σήμερα ελεύθεροι και να απολαμβάνουμε τους καρπούς αυτής της ελευθερίας», είπε χαρακτηριστικά.

«Σας διαβεβαιώνω ότι η δική μας προσοχή είναι στραμμένη μόνο στην υλοποίηση του προγράμματός μας και στη βελτίωση της ποιότητας της ευημερίας της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα» τόνισε ο πρωθυπουργός και κλείνοντας την ομιλία του έκανε μια σύντομη αναφορά για τις πολιτικές εξελίξεις επισημαίνοντας πως παρακολουθεί προβληματισμένος «το γεγονός ότι δυστυχώς η πολιτική αντιπαράθεση κινείται σε ένα επίπεδο τοξικότητας και έντασης, το οποίο ειλικρινά πίστευα ότι μετά τις εκλογές του 2023 θα το είχαμε αφήσει πίσω μας.

Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι δεν έμαθαν από τα λάθη τους και επενδύουν μόνο στην τοξικότητα, μόνο στην πόλωση, μόνο στην εργαλειοποίηση μίας εθνικής τραγωδίας». Και έκλεισε με αναφορά στο διακύβευμα των επικείμενων ευρωεκλογών, τονίζοντας πως «πρέπει να αναλογιστούμε επίσης, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, ποια είναι η παράταξη, ποιοι είναι οι ευρωβουλευτές, ποιοι είναι οι υπουργοί, ποιος είναι ο πρωθυπουργός που τελικά θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαξεβάνης: Είμαι στη διάθεση της Έλενας Ακρίτα να καταθέσω ως μάρτυρας στη δίκη με τη Mαρέβα Γκραμπόφσκι

Νίκος Καρβέλας: Επεισοδιακή συνέντευξη με… βόθρους και ακαθαρσίες (video)

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας πήγαινε για ερωτικό μασάζ με την 9χρονη κόρη του – Αποθήκευε βίντεο στο κινητό της

Ακρίτα σε Μητσοτάκη: «Στο ΒΗΜΑ και στην ΕΣΤΙΑ θα κάνετε μήνυση ή μπα;» – Τα 9 σημεία (video)

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…