Newsroom

Newsroom

Δυναμικό συλλαλητήριο κατά ιδιωτικοποίησης της ΛΑΡΚΟ

Πλήθος εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, που οποία οδηγείται σε εκποίηση ή και πτώχευση χωρίς καμιά μέριμνα για τους 1.200 άμεσα και τους 4.000 έμμεσα υπαλλήλους, συμμετέχει στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Λάρυμνα.

5168583

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες και όχι στα παράσιτα τους κεφαλαιοκράτες» φωνάζουν εργαζόμενοι και αλληλέγγυοι, που ενώνουν τις φωνές τους με τα εργατικά κέντρα και τις ομοσπονδίες, τα πρωτοβάθμια σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς που στηρίζουν τον αγώνα.

Όλοι μαζί συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να μην κλείσει η εταιρεία και να διασφαλιστούν όλες οι θέσεις εργασίας και τα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Δεν τα παρατάμε, προχωράμε, συνεχίζουμε», δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια διάλυσης της ΛΑΡΚΟ, διάλυσης ολόκληρης της περιοχής. Είμαστε σήμερα εδώ για να ενώσουμε τη φωνή μας, για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, στις οικογένειές τους, στους κατοίκους της περιοχής, που θα πληρώσουν βαρύ τίμημα εξαιτίας της εγκληματικής πολιτικής και των επιλογών και της σημερινής κυβέρνησης κι όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων», τόνισε.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…