Δυναμικές οι αγροτικές κινητοποιήσεις σε Πύργο και Αμαλιάδα (VIDEO)

Εύφλεκτη ύλη για «αναζωπύρωση» του αγροτικού μετώπου σε ολόκληρη την περιφέρεια συνιστά το κυβερνητικό εγχείρημα για τη φορολόγηση των αγροτών.…

Εύφλεκτη ύλη για «αναζωπύρωση» του αγροτικού μετώπου σε ολόκληρη την περιφέρεια συνιστά το κυβερνητικό εγχείρημα για τη φορολόγηση των αγροτών. Δυναμικές ήταν οι κινητοποιήσεις των αγροτών χθες το πρωί και στον Πύργο.

Όπως αναφέρει το patrisnews.com , οι αγρότες από τα ξημερώματα προχώρησαν σε κατάληψη της Εφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους του Πύργου με «σταθμούς» τα υποκαταστήματα της πρώην ΑΤΕ και τα γραφεία της ΕΑΣ Ηλείας Ολυμπίας.

Σε θέση μάχης και οι αγρότες της Αμαλιάδας και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίοι απέκλεισαν χθες το πρωί τη ΔΟΥ Αμαλιάδας και δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μεταβούν στα γραφεία τους, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα σε βάρος του κλάδου.

Οι αγρότες άφησαν τα τρακτέρ τους στο μπλόκο της Μαραθιάς και χθες από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν έξω από το κτίριο της ΔΟΥ Αμαλιάδας και κατέλαβαν την κεντρική είσοδο. Οι αγρότες δεν επέτρεψαν στους υπαλλήλους να μπουν για να εργαστούν και έτσι χθες η Εφορία δεν λειτούργησε για το κοινό. 

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Αποκάλυψη Κούλογλου: Ο Μητσοτάκης «κρατάει» τον Βελόπουλο μέσω εφορίας για τις κεραλοιφές

Η ξαφνική υποστήριξη της Ελληνικής Λύσης στα κυβερνητικά σχέδια για την άλωση των ανεξάρτητων αρχών,…