ΔΣΑ: Εκατοντάδες τηλεφωνήματα από δικαστικούς αντιπροσώπους

Πλήθος δικηγόρων φέρεται να έχουν απευθυνθεί στη γραμμή βοήθειας, που έχει στηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας.

ekloges tamplet

Σε ένα πρωτοφανή φιάσκο εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία, αναφορικά με τη συμμετοχή στις κάλπες και τα εκλογικά αποτελέσματα. Παρά την προσπάθεια από την  πλευρά του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, ο οποίος επιχείρησε να «βγάλει λάδι» το υπουργείο και την κυβέρνηση και να επιρρίψει τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση στους δικαστικούς αντιπροσώπους, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το dikastiko.gr, εκατοντάδες τηλεφωνήματα έχει δεχθεί η γραμμή βοήθειας που έχει στηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ώστε να εξυπηρετεί.α δικαστικούς αντιπροσώπους που διαμαρτύρονται πως δεν λειτουργεί η κάρτα sim ώστε να μεταδώσουν τα στοιχεία.

Συγκεκριμένα όπως λένε δικαστικοί αντιπρόσωποι πολλά τάμπλετ, παρότι υπάρχει ίντερνετ, δεν συγχρονίζονται με την κάρτα sim που πρέπει να ενσωματωθεί ώστε να μπορούν να μεταδώσουν στοιχεία. Δείχνει δηλαδή την ένδειξη error 1005 , ενώ φαίνεται να υπάρχει ίντερνετ. Αυτό προφανώς ήταν η αιτία και για την καθυστερημένη ενημέρωση, με το υπουργείο Εσωτερικών να ανέφερε ότι δεν ήταν συνεπείς οι δικαστικοί αντιπρόσωποι για το «ραντεβου» της πρώτης ενημέρωσης που ήταν για τις 10 περίπου το πρωί.

Μάλιστα εκφράζονται φόβοι για την ροή των αποτελεσμάτων, αν δηλαδή θα μπορέσει να μεταδοθεί ασφαλές αποτέλεσμα στις 8.30 το βράδυ, όπως διαβεβαιώνουν οι υπεύθυνοι της Singular.

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

λαμια φωτια

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο όπου παρασκευάστηκαν τα γεύματα που προκάλεσαν μαζική δηλητηρίαση μαθητών (video)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε εργοστάσιο στην Βιομηχανική Περιοχή της Λαμίας..