«Δρομολόγιο του τρόμου»: Τι έλεγε αγνοούμενος ελεγκτής του ΟΣΕ

Οργή κατά της εταιρείας για τους υπαλλήλους της που αγνοούνται: "Δεν έχουμε καμία, μα καμία απολύτως ενημέρωση για τίποτα"

ΕΚ - Τεμπη

Για όσα συμβαίνουν μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και για όσα της είχε αναφέρει ο αδερφός της, ελεγκτής στη μοιραία αμαξοστοιχία που αυτήν τη στιγμή επισήμως είναι αγνοούμενος, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega η Βασιλική Καρυώτη.

“Μου το είχε πει ο αδελφός μου ότι ήταν το δρομολόγιο του τρόμου πολλές φορές. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες”, ανέφερε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως αυτό που έχει σημασία τώρα κάποιος να δώσει μια υπεύθυνη απάντηση στους ανθρώπους που αναζητούν τους δικούς τους και στηλιτεύοντας τη στάση της Hellenic Train.

Δεν έχουμε καμία, μα καμία απολύτως ενημέρωση από τον ΟΣΕ για τίποτα. Είναι τραγικό αυτό το πράγμα. Ακούω συνεχώς για όλους και για όλα, για τα παιδιά, αλλά για τους υπαλλήλους του ΟΣΕ κανείς δεν θα πει καμιά κουβέντα; Τίποτα; Σαν να μην υπήρχαν αυτοί οι άνθρωποι; Και αυτοί έχουν οικογένειες, έχουν παιδιά, έχουν γονείς”, κατήγγειλε, υποστηρίζοντας πως στην τηλεφωνική γραμμή που έχει δοθεί δεν της δίνει κανείς κάποια πληροφορία και κάνοντας λόγο για απαράδεκτη κατάσταση.