Δρίτσας: "Να απεμπλακούμε από το ΝΑΤΟ" (video)

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για…

dri

Σκληρή αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή κατά τη συζήτηση νομοσχεδίου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το ΝΑΤΟ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μάθει ποια είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή της χώρας στο ΝΑΤΟ. «Το ΚΚΕ έχει σαφή θέση. Δεν έχω καταλάβει ποια είναι η θέση η δική σας. Να μείνουμε ή να φύγουμε;», είπε ο κ. Γεωργιάδης, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα να απαντά : «Ό,τι λέει το συνέδριο μας».

«Μπορεί το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει έξω από το ΝΑΤΟ, αλλά ο Αλ. Τσίπρας στον Alpha είπε ότι ανήκουμε στη δύση και το ΝΑΤΟ» σημείωσε από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης.

«Αυτά είναι κρίσιμα ζητήματα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίζει με τηλεοπτικούς όρους που παίζει ο κ. Γεωργιάδης» είπε στη συνέχεια της συζήτησης ο κ. Δρίτσας . «Η βορειοατλαντική συμμαχία η οποία είναι ένας στρατιωτικός οργανισμός που δεν έχει αντίπαλο, λειτουργεί μόνο και μόνο  με τα συμφέροντα των ισχυρών δυνάμεων . Η Ελλάδα δεν επωφελείται αλλά δεν επωφελείται ούτε η ειρήνη ούτε η ανθρωπότητα. Η βορειοατλαντική συμμαχία πρέπει να διαλυθεί, είναι θέση του ΣΥΡΙΖΑ. Και μια υπεύθυνη κυβέρνηση στηριγμένη στον ελληνικό λαό πρέπει πραγματικά να βάλει μια διαδικασία απεμπλοκής από αυτή την σχέση που μόνο αποδεδειγμένα καταστροφικά αποτελέσματα έχει φέρει στη χώρα» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την κυβέρνηση να φέρει το θέμα στη Βουλή.

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…