Δραματική έξοδος Καμμένου με F-16, κλάματα και τάματα

Την ώρα που ο απερχόμενος υπουργός έδινε τη θέση του στον Ευάγγελο Αποστολάκη, δύο αεροσκάφη πετούσαν πάνω από το στρατόπεδο Παπάγου στο Πεντάγωνο.

καμμένος αποστολάκης

Η τελετή παραλαβής-παράδοσης, ξεκίνησε με την επιθεώρηση του αγήματος από τον απερχόμενο και το νέο υπουργό. Την ίδια στιγμή δύο αεροσκάφη τύπου Mirage 2000-5 της 331 Μοίρας, απογειώθηκαν από το αεροδρόμιο της Τανάγρας και πέταξαν πάνω από την Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων: «Ήμουν έτοιμος μετά από τέσσερα χρόνια στο υπουργείο και 25 χρόνια να εγκαταλείψω την πολιτική μου σταδιοδρομία. Όμως, είμαι υποχρεωμένος να συνεχίσω τώρα, που συμπολίτευση και αντιπολίτευση είναι έτοιμες να παραδώσουν το όνομα της Μακεδονίας».

Στη συνέχεια, ο νέος υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, έδωσε το στίγμα του λέγοντας: «Στέλνω ένα μήνυμα αμοιβαιότητας στην άλλη πλευρά του Αιγαίου. Υπάρχει ο δρόμος της σύγκρουσης αλλά και ο δρόμος της συνεργασίας. Να θυμίσω στους γείτονες μας ότι όποτε πρυτάνευσε η συνεργασία επήλθε η ευημερία. Όποτε όμως κυριάρχησαν οι εθνικισμοί οι λαοί δυστύχησαν

Ο Πάνος Καμμένος ανέφερε επίσης ότι είχε «ταμένο» τον Ευάγγελο Αποστολάκη. Του έδωσε μια φωτογραφία του Πανορμίτη και έναν φάκελο, με τον κ. Αποστολάκη να συνεχίζει βουρκωμένος: «Όταν είχε ένα πρόβλημα υγείας ο υπουργός μου είπε: “όταν θα γίνεις καλά θα πάμε στον Ταξιάρχη που σε έχω τάξει”».

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…