Newsroom

Newsroom

Δραματική έκκληση Κουλέμπα στους ουκρανούς διαπραγματευτές: «Μην φάτε, πιείτε ή αγγίξετε τίποτα όταν είστε με τους Ρώσους»

Σοκαριστικό μήνυμα Κουλέμπα προς τους ουκρανούς διαπραγματευτές μετά το θρίλερ με τα σενάρια της δηλητηρίασης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς 

AP22054564319016

Μετά το θρίλερ με τις φήμες που ήθελαν τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχεις πάθε δηλητηρίαση, ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών, Ντμίτρο Κουλέμπα, άφησε αιχμές, προτρέποντας τους Ουκρανούς διαπραγματευτές -που σήμερα κάθονται εκ νέου στο τραπέζι με τους Ρώσους για την εξεύρεση μιας λύσης που θα έφερνε το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία– να μην φάνε, να μην πιούν και να μην αγγίξουν τίποτα.

«Όλες αυτές οι ιστορίες τώρα έχουν πληθύνει, γιατί όλοι διψούν για ειδήσεις και εντυπώσεις. Συμβουλεύω όποιον πάει για διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία να μην φάει και να μην πιει τίποτα και κατά προτίμηση, να μην αγγίξει οποιαδήποτε επιφάνεια» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κουλέμπα, σε δήλωσή του, που μεταδίδει το Skynews.

«Δεύτερον, όλες αυτές οι ιστορίες -κάποιος άκουσε κάτι, κάπου, από κάποιον- τώρα έχουν πληθύνει, γιατί όλοι διψούν για ειδήσεις, για πάθη», υποστήριξε ο ΥΠΕΞ της Ουκρανίας.

Σε ότι αφορά το σενάριο δηλητηρίασης του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η ερευνητική ιστοσελίδα Bellingcat έγραψε ότι τα συμπτώματα ταιριάζουν με δηλητηρίαση από χημικά όπλα.

Αμερικανός αξιωματούχος από την άλλη, δήλωσε ότι το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τις πληροφορίες των αμερικανικών υπηρεσιών, είναι πως δεν πρόκειται για δηλητηρίαση αλλά τα συμπτώματα οφείλονται σε περιβαλλοντικούς λόγους.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…