Newsroom

Newsroom

Δραγασάκης: Συναυλία η τελετή ανάληψης της προεδρίας

«Συναυλία» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης την τελετή στο Μέγαρο Μουσικής για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε.…

dragasakhs

«Συναυλία» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Δραγασάκης την τελετή στο Μέγαρο Μουσικής για την ανάληψη της Προεδρίας της Ε.Ε. από την Ελλάδα κατά την συζήτηση στη Βουλή επερώτησης της ΔΗΜΑΡ για την νησιωτική πολιτική. Ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης επέκρινε την ΔΗΜΑΡ επειδή απουσίασε από την τελετή.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ν. Φούντα απάντησε: «η ΔΗΜΑΡ σας ενημερώνει ότι εκπροσωπούνταν προχθές στο Μέγαρο, στην πανηγυρική εκδήλωση ουσιαστικά για την ανάληψη της Προεδρίας. Υπήρχε εκεί αντιπροσωπεία Βουλευτών, μία εκ των οποίων ήμουν και εγώ. Να μην λέμε πράγματα μέσα στο Κοινοβούλιο και μέσα σε αυτή την Αίθουσα, για δημιουργία εντυπώσεων».

«Δεν παρευρέθη η ηγεσία», είπε ο Μ. Βαρβιτσιώτης και παρενέβη ο προεδρεύων Γ. Δραγασάκης λέγοντας: «στη συναυλία εννοείτε; Γιατί και εγώ νιώθω παράξενα που δεν πήγα! Αισθάνομαι ότι δεν πήγα σε κάποιο ουσιαστικό σημαντικό γεγονός. Στις πραγματικές διαδικασίες της Προεδρίας, κύριε Βαρβιτσιώτη, θα μας έχετε εκεί με τις απόψεις μας και τις θέσεις μας».