Δραγασάκης: "Αντισυνταγματικές οι πρακτικές της κυβέρνησης"

Για αντισυνταγματικές πρακτικές της κυβέρνησης που μεθοδεύουν την απόρριψη του δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έκανε λόγο ο βουλευτής του…

dragasakis 1

Για αντισυνταγματικές πρακτικές της κυβέρνησης που μεθοδεύουν την απόρριψη του δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», ενώ επιτέθηκε και στον Πρωθυπουργό για τη στάση του.

«Καταδείχτηκε ότι 123 βουλευτές της πολιτικής αντιπολίτευσης δήλωσαν γραπτώς ότι δεν αποδέχονται το ξεπούλημα της ΔΕΗ και απαιτούν από την κυβέρνηση τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος» δήλωσε ο κ. Δραγασάκης. Σημείωσε, επίσης, ότι οι διαδικασίες που εφαρμόζει η συγκυβέρνηση είναι αντιδημοκρατικές, συνιστούν συνταγματική εκτροπή και είναι πολύ επικίνδυνες για τη χώρα.

«Ο κ. Σαμαράς ανήκει σε μια ειδική κατηγορία πολιτικών που απαξιώνουν τους δημοκρατικούς θεσμούς, καθώς επιλέγει να μην παρουσιάζεται στο Κοινοβούλιο. Εφαρμόζει καταστροφικές πολιτικές και το γνωρίζει» τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…