Newsroom

Newsroom

Δούρου: Σταματήστε τα δελτία Τύπου και τα τιτιβίσματα

Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, απηύθυνε έκκληση προς όλους «να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων», σταματώντας τις ανακοινώσεις και τις αναρτήσεις στο Διαδίκτυο.

5991f82d1dc52440048b4708

«Απευθύνω έκκληση προς όλους και όλες ανεξαιρέτως: Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα, σταματήστε τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που είναι άυπνοι, σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας που δουλεύουν άοκνα τόσες ημέρες».

Όπως εξήγησε η κ. Δούρου, «όταν επιχειρούμε, σιωπούμε. Δελτία Τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά, τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα, κομματικά γραφεία, εάν κάποιος δεν μπορεί να τα διαβάσει κοιτώντας στα μάτια τους άνδρες της Πυροσβεστικής και τους συμπολίτες που έχουν χάσει το σπίτι, να μην τα γράφει».

«Ακόμη κι αν είχαμε πόρισμα για το ποιος ευθύνεται για τον εμπρησμό που κατέκαψε την Ανατολική Αττική, αυτό το πόρισμα δεν θα μπορούσε να γίνει σκεπή για τους συμπολίτες μου που έχουν χάσει το σπίτι τους», συνέχισε η κ. Δούρου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…