Δούρου και Σακελλαρίδης καλούν σε debate Σγουρό και Καμίνη

Σε διακαναλικό debate καλεί η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τον νυν περιφερειάρχη και αντίπαλό της στο β’ γύρο, Γιάννη…

doyroy 4

Σε διακαναλικό debate καλεί η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου τον νυν περιφερειάρχη και αντίπαλό της στο β’ γύρο, Γιάννη Σγουρό, προκειμένου, όπως τονίζει, να ενημερωθούν καλύτερα οι πολίτες της Αττικής ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών.

Παράλληλα, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, κάλεσε τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Καμίνη σε ανοιχτό δημόσιο διάλογο, εν όψει της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών. Ο κ. Σακελλαρίδης πρότεινε το αμφιθέατρο του «Αθήνα 9.84» για τη διεξαγωγή της συζήτησης “με την παρουσία πολιτών που θα θέτουν κοινά ερωτήματα πάνω σε προκαθορισμένες θεματικές ενότητες και χωρίς τους περιορισμούς του τηλεοπτικού χρόνου και των «παραθύρων». Η συζήτηση θα μπορεί να μεταδοθεί από το ραδιοσταθμό του «Αθήνα 9.84» και όποια τηλεοπτικά κανάλια το επιθυμούν”.

Σε ανοιχτή επιστολή προς τον κ. Καμίνη, ο Γ. Σακελλαρίδης τόνισε ότι “μια συνάντηση των δυο υποψηφίων δημάρχων με δημοκρατικούς και διαφανείς όρους, τους οποίους μπορούμε από κοινού να συμφωνήσουμε και να εγγυηθούμε, θα βοηθούσε αναμφίβολα τους Αθηναίους πολίτες να αποφασίσουν συνειδητά για το ποιο θέλουν να είναι το μέλλον της πόλης τα επόμενα πέντε χρόνια”.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…