Δοξάζεται κρυπτόμενος κι από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει μια τακτική που μέχρι στιγμής, δημοσκοπικά τουλάχιστον, του έχει αποδώσει: δεν παίρνει θέση σε τίποτα. Σε…

theodorakis 22

Ο Σταύρος Θεοδωράκης συνεχίζει μια τακτική που μέχρι στιγμής, δημοσκοπικά τουλάχιστον, του έχει αποδώσει: δεν παίρνει θέση σε τίποτα. Σε αυτό το πλαίσιο και σήμερα αρνήθηκε να ονοματίσει έστω έναν υποψήφιο δήμαρχο ή περιφερειάρχη τον οποίο θα στηρίξει το Ποτάμι στο β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Περιορίστηκε, απλώς, να επαναλάβει στη δήλωσή του πως τα παλιά κόμματα συμπεριφέρονται παράλογα και πως στόχος του κόμματός του είναι να βγει τρίτο στις ευρωεκλογές.

Διαβάστε τη δήλωση Θεοδωράκη:

«Τα παλιά κόμματα για άλλη μια φορά συμπεριφέρονται παράλογα. Προσπαθούν να ερμηνεύσουν το αποτέλεσμα κατά το δοκούν. Βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Σε πολλές περιπτώσεις όμως το δέντρο είναι μαραμένο, είναι κουτσουρεμένο. Αν δείτε τα φαβορί τους, σε πολλές περιπτώσεις είναι πίσω από τα ποσοστά που πήρανε τα κόμματα στις προηγούμενες εκλογές.

Για μας, για το Ποτάμι δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, ούτε για την επόμενη Κυριακή. Τα έχουμε ξεκαθαρίσει αυτά τα πράγματα, είναι θέματα αρχής. Δεν μετέχουμε σε αυτή τη διαμάχη, δεν έχουμε κομματικές γραμμές. Λέμε ότι η αυτοδιοίκηση μπορεί να προχωρήσει μόνη της και λέμε όχι στα παιδιά του κομματικού σωλήνα. Πρέπει να αφήνονται οι ενήλικες πολίτες να αποφασίζουν ποιος θα είναι δήμαρχος, ποιος θα είναι περιφερειάρχης.

Ελπίζω την επόμενη Κυριακή να πάει περισσότερος κόσμος στις κάλπες. Έχουμε τον δεύτερο γύρο των τοπικών εκλογών και έχουμε και τις Ευρωεκλογές. Και νομίζω ότι ο μικρός τελικός για τις Ευρωεκλογές ίσως να είναι ο σημαντικότερος. Ίσως δηλαδή να είναι σημαντικότερο το ποιο θα είναι το τρίτο κόμμα στην πατρίδα μας.

Θα είναι μια προσβολή για τη χώρα εάν στην τρίτη θέση βρεθεί μια παλιά δύναμη, μια οπισθοδρομική δύναμη, μια δύναμη βίας, και δεν βρεθεί το Ποτάμι».

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

syriza grafeia 0

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η απάντηση στα ΜΜΕ που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τη δήλωση Κασσελάκη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν απέκλεισε ποτέ το ενδεχόμενο συνεργασίας των κεντροαριστερών δυνάμεων. Έθεσε για μια…