Δούκας στον ΣΚΑΙ: Οι 3 αναφορές – «καρφιά» στον Ανδρουλάκη (video)

Ο Χάρης Δούκας άνοιξε τα χαρτιά του για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ και στο δήμο Αθήνας

Δούκας Ανδρουλάκη

Ο Χάρης Δούκας έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι», δίνοντας απαντήσεις για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς και για τον διττό ρόλο που διεκδικεί στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Ο δήμαρχος Αθήνας μάλιστα αναφέρθηκε τρεις φορές στον Νίκο Ανδρουλάκη ασκώντας κριτική στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε κάθε του αναφορά.

«Θα παραμείνω δήμαρχος» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας κληθείς να απαντήσει αν θα παραιτηθεί εφόσον εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Έχω τεκμηριώσει τον διττό ρόλο. Είναι συμπληρωματικός ο ρόλος, είναι συγκοινωνούντα δοχεία παρότι δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στην Ελλάδα», τόνισε ο κ. Δούκας εξηγώντας ότι οι μάχες σε δημοτικό επίπεδο είναι και εθνικής εμβέλειας.

«Οι δημότες θα κερδίσουν από το διττό μου ρόλο καθώς θα έχω μεγαλύτερη δυνατότητα διεκδίκησης για τις προσπάθειες που κάνω. Υπάρχουν μια σειρά από προβλήματα που διεκδικώ» και πρόσθεσε «θα αποδεικνύω πώς εννοώ την πολιτική βελτιώνοντας τη ζωή των Αθηναίων. Είναι ένα στοίχημα που θα αξιολογείται κάθε μέρα από τους πολίτες».

Δούκας: Οι 3 αναφορές σε Ανδρουλάκη

  • Όταν κλήθηκε να απαντήσει στις αιχμές Ανδρουλάκη και στη δήλωση «παρέλαβα κόμμα από τη Γεννηματά- δεν θα παραδώσω συνιστώσα», ο Χ. Δούκας απάντησε χαρακτηριστικά: «Συνιστώσα θα γίνουμε εάν δεν ενισχύσουμε τα ποσοστά μας. Κάνω προσπάθεια να ενδυναμώσουμε το ΠΑΣΟΚ και να κυβερνήσουμε τη χώρα».
  • Στη συνέχεια και σχολιάζοντας το ποσοστό του κόμματος του στην Α΄Αθήνας (8,76%) ο δήμαρχος Αθηναίων παραδέχθηκε ότι δεν είναι ικανοποιητικό. Μάλιστα ανέφερε ότι το πρώτο εξάμηνο του 2024 συγκριτικά με το αντίστοιχο περσυνό, σημειώθηκε 365% αύξηση των ανθρώπων που ζήτησαν βοήθεια από το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Αθηναίων. «Αφορά 4.000 νέες οικογένειες. Αυτά τα είναι τα προβλήματα που πρέπει να λύσουμε. Απαιτείται οικονομική και κοινωνική δικαιοσύνη. Γιατί σήμερα η κυβέρνηση δίνει τα πολλά σε λίγους και λίγα στους πολλούς», σημείωσε με νόημα.
  • Τέλος, κληθείς να σχολιάσει πώς νοιώθει που τοποθετείται απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη απάντησε πως «η φιλία προϋποθέτει ελευθερία έκφρασης, ελευθερία απόψεων και νομίζω ότι πρέπει όλοι να έχουμε το δικαίωμα να λέμε αυτά που πιστεύουμε καθαρά, χωρίς υπεκφυγές» και στη συνέχεια αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Ειδήσεις σήμερα:

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

5650405

Αγανάκτηση στα δυτικά προάστια από τις διακοπές ρεύματος εν μέσω καύσωνα – Μαζικές οι διαμαρτυρίες στα social media

Χωρίς ρεύμα μέσα σε ένα καλοκαίρι με θερμοκρασίες ρεκόρ

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΚΡΙΤΑ 1

Fake δημοσίευμα από το enikos.gr σε βάρος της Έλενας Ακρίτας – Τι κατήγγειλε η αναπληρώτρια τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Στην κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, ένοχος...για…