Δούκας: Η ξεκάθαρη απάντηση για τη λάσπη που δέχεται – «Δεν τους αρέσει που κέρδισα» (video)

Ο Χάρης Δούκας έδωσε την δική του απάντηση - εξήγηση για τις συστηματικές επιθέσεις που δέχεται από το κυβερνητικό στρατόπεδο

Χάρης Δούκας

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Αταίριαστοι” στον ΣΚΑΪ, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την περιβόητη φράση με τους «μπάτσους», για το πώς φαντάζεται την Αθήνα αλλά και για το ζήτημα του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας στη συνέντευξη που παραχώρησε σχολίασε και τις συστηματικές επιθέσεις που δέχεται από το κυβερνητικό στρατόπεδο δίνοντας μια απλή και ξεκάθαρη εξήγηση για το λόγο που συμβαίνουν αυτές.

Ειδικότερα απαντώντας στην κριτική που έχει δεχθεί από μέλη της κυβέρνησης ο κ. Δούκας για τη φράση του «γκλομπ μπάτσου», είπε ότι επρόκειτο για τη φράση ενός κατοίκου που ο ίδιος επανέλαβε και όχι για δικό του χαρακτηρισμό και στη συνέχεια τόνισε πως γίνεται μια προσπάθεια πόλωσης και τοξικότητας, γιατί οι υπουργοί ασχολούνται με μία φράση επισημαίνοντας παράλληλα:

«Έχω πάρα πολλές δουλειές να κάνω στην Αθήνα, φυτεύουμε δέντρα, σπάμε την ανασφάλεια και δεν είναι εικόνα αυτή αν θέλουμε και αγαπάμε και την πόλη μας και αν είσαι και βουλευτής της Α΄ Αθήνας να καταθέσεις ερωτήσεις στη Βουλή για να προχωρήσουν τα θέματα της καθημερινότητα».

Σχολιάζοντας για το πού αποδίδει τις αντιδράσεις ο Χάρης Δούκας σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τους αρέσει που κέρδισα στην Αθήνα και δεν τους αρέσει που η Αθήνα αλλάζει και προχωράει με μέτρα και δράσεις και θέλουν να δημιουργήσουν μια τοξικότητα για να μην προχωρήσει η πόλη μπροστά».

Ερωτηθείς για την ακύρωση της συναυλίας του Δήμου Αθηναίων με την πρεσβεία του Ισραήλ, ο κ. Δούκας επισήμανε ότι υπήρξαν αντιδράσεις από την ορχήστρα καθώς φοβόταν να παίξει και για λόγους ασφαλείας αναβλήθηκε. Πρόσθεσε πως για τον ίδιο θα επρόκειτο για πολιτική ανευθυνότητα να παίξει με τα θέματα ασφάλειας.

Δούκας: «Δεν τους αρέσει που κέρδισα στην Αθήνα»