Newsroom

Newsroom

«Δωράκι» χιλιάδων ευρώ από τον Δήμαρχο Λαμιέων στον Διονύση Σαββόπουλο

Η εκδήλωση, διάρκειας 1 ώρας και 30΄ και κόστους 10.664 ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας 

4851376

Εύλογους προβληματισμούς προκαλεί η απόφαση του δήμαρχου Λαμίας Θύμιου Καραϊσκου να φέρει εσπευσμένα για ψήφιση στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης την πραγματοποίηση εκδήλωσης με τίτλο «ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ» στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου απελευθέρωσης της πόλης της Λαμίας «από τους Γερμανούς» (sic!). 

Η εκδήλωση, διάρκειας 1 ώρας και 30΄ και κόστους 10.664 ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας κεκλεισμένων των θυρών και θα προβληθεί στο διαδικτυακό κανάλι του δήμου Λαμιέων για ένα 24ωρο, στις 19-20 Οκτωβρίου. 

Επίσης δεν είναι σαφές εάν η εκδήλωση θα είναι με προβολή βιντεοκλίπ ή με ζωντανή παρουσία ορχήστρας. Την πλαισιώνει αφήγηση του ηθοποιού Κωνσταντίνου Κάππα η οποία θα χρεώσει τους δημότες άλλα 1.000 ευρώ.

Όπως κατήγγειλε ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης Παρέμβαση Πολιτών για τη Λαμία, Νώντας Βεργιόγλου, ο οποίος ήταν και ο μόνος που έδωσε αρνητική ψήφο, επρόκειτο για «προειλλημένη απόφαση μάλιστα δύο μόλις εικοσιτετράωρα πριν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και αφού πρώτα ο Δήμος είχε ήδη προβεί σε συμφωνία με τους 2 συμμετέχοντες καλλιτέχνες».

Και ναι μεν ο εορτασμός της Απελευθέρωσης της Λαμίας από τη ναζιστική Κατοχή αξίζει κάθε τιμής το να χαρίζεται αφειδώς όμως δημόσιο χρήμα σε διαδικτυακές εκδηλώσεις «κονσέρβα» των «δικών μας παιδιών» και μάλιστα σε καιρούς χαλεπούς λίγο τιμά την απελευθέρωση της πόλης.  

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…