Newsroom

Newsroom

Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Τι έδειξε η νεκροψία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας του ζευγαριού στη Λευκωσία μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού τους.

5ad8c5221dc5247b698b4597

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε, το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Όλα έγιναν στη 01:00 σήμερα τα ξημερώματα. Η άτυχη Ελληνίδα Ντ. Σ. και ο 60χρονος σύζυγός της Γ. Χ. βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι, μέσα σε λίμνη αίματος, μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους. Ο ανήλικός γιος τους ήταν στο σπίτι την ώρα του φονικού κι εκείνος που ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Όπως ανέφερε στις του δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, τα θύματα φέρουν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Επιπρόσθετα, σε ανακοίνωσή της, η Αστυνομία «προτρέπει όλα τα ΜΜΕ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά όσον αφορά τη μετάδοση πληροφοριών, σε σχέση με την εν λόγω υπόθεση».

Από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος τους

Το ανήλικο αγόρι, το οποίο είναι ρωσικής καταγωγής και είχε υιοθετήσει το άτυχο ζευγάρι, είπε στους αστυνομικούς στην πρώτη του κατάθεση πως δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι και πως εκείνος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους. Όπως υποστήριξε, οι κουκουλοφόροι του είπαν πως δεν θα του έκαναν κακό. Αμέσως, μετά το φονικό, το παιδί έφυγε από το σπίτι και ζήτησε βοήθεια από γείτονες. 

Ωστόσο, οι αρχές έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι διαπίστωσαν πως δεν υπήρξε καμία παραβίαση. 


Μάλιστα, όπως ειπώθηκε από πρόσωπα που γνώριζαν το ζευγάρι πρόσφατα ο 15χρονος γιος του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και ζητούσε να μάθει από τους γονείς του γιατί δεν του το είχαν πει. Μάλιστα, ότι είναι υιοθετημένος ο 15χρονος το έμαθε από τους ίδιους τους βιολογικούς του γονείς, οι οποίοι τον εντόπισαν πρόσφατα.

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονος ως γενικός τους κληρονόμο.

Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

Διαβάστε επίσης: Έγκλημα μίσους το φονικό στη Λευκωσία: Ο 15χρονος γιος είχε μάθει πρόσφατα ότι είναι υιοθετημένος (video)

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Καταγραφή 21

Μυστήριο με Γερμανό δισεκατομμυριούχο: Θεωρήθηκε νεκρός το 2021 αλλά ίσως ζει στη Μόσχα με την ερωμένη του

Απίστευτα είναι τα όσα συμβαίνουν σχετικά με την εξαφάνιση του Καρλ Έριβαν Χάουμπ το 2018