Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Κοντά σε συλλήψεις οι αρχές

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει η έρευνα της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που σκότωσαν το ζευγάρι στη Λευκωσία, μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου τους.

5ad9a08f1dc5241e7c8b4614

Οι αρχές φαίνεται πως έχουν αρχίσει να παίρνουν απαντήσεις σε αυτά που θέλουν και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξουν συλλήψεις.

Ήδη από χθες, ανακρίνεται από την αστυνομία ο 15χρονος γιος του ζευγαριού ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ληφθεί από τον ίδιο γραπτή κατάθεση. Το παιδί είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας. Εκείνος που – όπως κατέθεσε από την πρώτη στιγμή- είδε τους δυο κουκουλοφόρους δράστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλελεύθερος, όταν τα ξημερώματα της Πέμπτης (19.04.2018) ο 15χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τους δράστες, εκείνοι του είπαν πως είχαν σκοτώσει τους γονείς του. Και πως έψαχναν λεφτά. Όπως έχει καταθέσει στην αστυνομία, οι κουκουλοφόροι του είπαν στα κυπριακά: «εσκοτώσαμε τους γονιούς σου, μεν φωνάζεις και τώρα εννά πάμε για τα λεφτά».

Οι δράστες, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του παιδιού, τον κλείδωσαν στο ημιυπόγειο του σπιτιού. Του είπαν να μη φοβάται και πως δεν θα τον πείραζαν. Το παιδί κατάφερε να ξεκλειδώσει την αποθήκη, να ελευθερωθεί και να τρέξει σε γειτονικό σπίτι να βρει βοήθεια.

Εκείνο που απασχολεί τις αρχές είναι πως στο σπίτι του εγκλήματος δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει βρεθεί. Ούτε και ο τρόπος με τον οποίο έφυγαν μετά το έγκλημα οι δράστες. Δεν υπάρχουν ούτε και ενδείξεις ληστείας. Γι’ αυτό και οι αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Τι έδειξε η νεκροψία στο ζευγάρι

Πάντως, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε, το ζευγάρι πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Τα πολλαπλά τραύματα που φέρει ειδικά ο 60χρονος δείχνει μίσος από τον δράστη και φανερώνει πως δεν πρόκειται για έγκλημα της στιγμής που προέκυψε μετά από κάποιο καβγά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης έπιασε στον ύπνο το ζεύγος που το μόνο που κατάφεραν ήταν απλά να προσπαθήσουν να προστατευθούν, βάζοντας το δεξί τους χέρι που δέχθηκε από μια μαχαιριά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 60χρονος δέχθηκε μαχαιριές στην καρδιά και τους πνεύμονες και η σύζυγος του θλαστικό τραύμα της καρωτίδας.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…