Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Γιατί οι Aρχές καθυστερούν την κατάθεσης από τον 15χρονο γιο τους

Λίγο μετά την μία το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Νομική Υπηρεσία με τη συμμετοχή των ανακριτών της υπόθεσης του άγριου φονικού του ζεύγους Χατζηγεωργίου.

5add94321dc524d1358b45c4 1

Ο Γενικός Εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχουν ελλιπή στοιχεία που αφορούν τις έρευνες της υπόθεσης και ζήτησε την λήψη νέων καταθέσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, ο

Γενικός Εισαγγελέας  Κώστας Κληρίδης, έκρινε ότι υπάρχουν κομμάτια στο πάζλ της μυστήριας δολοφονίας του άτυχου ζεύγους που χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης.

Προς την κατεύθυνση αυτή ζήτησε την συλλογή περαιτέρω στοιχείων αλλά και τη λήψη νέων καταθέσεων από το περιβάλλον της οικογένειας.

Ακολούθως και αφού προηγηθούν οι πιο πάνω ενέργειες θα προχωρήσουν και στη λήψη κατάθεσης από τον 15χρονο γιο της οικογένειας με τη συμμετοχή παιδοψυχολόγου και λειτουργών των υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

Η εξέλιξη αυτή υποδεικνύει ότι ούτε σήμερα και ενδεχόμενα, ούτε και αύριο να ληφθεί κατάθεση από τον ανήλικο.

Οι ανακριτές ψάχνουν ακόμη για το φονικό όπλο, το οποίο σε αυτό το σημείο θεωρείται ξεκάθαρο πλέον ότι επρόκειτο για μαχαίρι, το οποίο χρησιμοποίησε ο δράστης ή οι δράστες για την δολοφονία, η οποία μάλλον διαπράχθηκε ώρα πριν από την κλήση που δέχθηκε η αστυνομία.

Πότε θα ληφθεί κατάθεση από τον 15χρονο γιο του ζεύγους

Οι ανακριτές της Αστυνομίας θα αποφασίσουν το πότε θα ληφθεί η κατάθεση από τον ανήλικο γιο του ζεύγους, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης.

Ερωτηθείς αναφορικά με τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Νομική Υπηρεσία, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι οι ανακριτές που διερευνούν την υπόθεση ενημέρωσαν τον Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη για το ανακριτικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα και υπήρξε συντονισμός ως προς το ανακριτικό έργο που υπολείπεται να γίνει.

«Θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων αξιολογώντας όλες τις πληροφορίες και τα δεδομένα τα οποία υπάρχουν»», σημείωσε ο κ. Αγγελίδης.

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

autias koinonia

Δείχνει σημάδια έπαρσης ο Αυτιάς: «Η μέτρηση δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές του κόσμου» (video)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ πορεύεται με... σιγουριά μετά την χθεσινή δημοσκόπηση και δείχνει την…