Δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ σε φωτορεπόρτερ

Τι αναφέρει ο φωτορεπόρτερ, Γιάννης Λιάκος, για τον τραυματισμό του σε πορεία στο Σύνταγμα.

fwtoreporter

Σοβαρό τραυματισμό από τους αστυνομικούς στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία της απεργίας της 16 Μαρτίου στο Σύνταγμα καταγγέλλει ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Λιάκος. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία «κατά την διάρκεια των επεισοδίων στην πορεία της Γενικής Απεργίας την 16 Μαρτίου στο Σύνταγμα και ενώ κάλυπτα την εξέλιξη των επεισοδίων οι αστυνομικές δυνάμεις ρίξανε πάνω στο κεφάλι μου και το σώμα μου 2 χειροβομβίδες κρότου λάμψης οι οποίες εξερράγησαν πάνω μου με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μου».

Έπειτα αναφέρει: «Την επόμενη μέρα το πρωί μετά, από πόνους και ενοχλήσεις στο δεξί αυτί επισκέφθηκα το Νοσοκομείο Παμμακάριστος που είχε εφημερία ΩΡΛ.

Η διάγνωση είναι η έξης: κάκωση ακουστικού νεύρου – τυμπάνου».

Ο φωτορεπόρτερ υποβλήθηκε σε ακοόγραμμα με διάγνωση απώλειας ακοής και του χορηγήθηκε θεραπευτική αγωγή για πέντε ημέρες.

«Εμείς οι φωτορεπόρτερ καταγγέλλουμε για ακόμα μια φορά την επικίνδυνη χρήση όπλων (χειροβομβίδες κρότου λάμψης ) από την Ελληνική Αστυνομία τόσο για μας όσο και για την σωματική ακεραιότητα των πολιτών που συμμετέχουν σε ειρηνικές πορείες και συγκεντρώσεις

ΘΥΜΗΖΩ Ανάλογα περιστατικά επικίνδυνης Αστυνομικής ΒΙΑΣ και χρήσης χειροβομβίδων

1.Μανωλης Κυπραίος ο δημοσιογράφος που έχασε την ακοή του από κρότου-λάμψης των ΜΑΤ ενώ κάλυπτε στις 15 Ιουνίου του 2011 τις διαδηλώσεις στο Σύνταγμα».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…