Newsroom

Newsroom

Δολοφονική επίθεση στον διαιτητή Τσαμούρη

Ενέδρα έστησαν χθες Σάββατο δύο κρανοφόροι στον γνωστό διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται δίπλα από το στάδιο Καραισκάκη στον Πειραιά.  

5cce6c78825e63695a5720b2

Νέο κρούσμα τυφλής βίας σημειώθηκε στο χώρο του ποδοσφαίρου. Λίγο καιρό μετά τον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου, ένας ακόμη διαιτητής της Super League έπεσε θύμα επίθεσης από αγνώστους.

Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Τσαμούρη, ο οποίος στοχοποιήθηκε με αφορμή μια φάση, αυτή με το χέρι του Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Ο διαιτητής επέστρεφε από τον Κορυδαλλό, όπου ήταν διαιτητής στον αγώνα της τοπικής ομάδας με την Αμφιάλλη που έληξε 1-1. Ο Τσαμούρης μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στο Πειραιά, αποβιβάστηκε και είδε δύο κρανοφόρους να τον περιμένουν πάνω σε μία μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Αμέσως αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και άρχισε να τρέχει. Ο ένας από τους δύο τον κυνήγησε, του έβαλε τρικλοποδιά και τον έριξε κάτω. Στη συνέχεια, άρχισε να τον γρονθοκοπεί στο κεφάλι, με τον διαιτητή να βάζει τα χέρια του μπροστά για να μην τραυματιστεί σοβαρά.

Στη συνέχεια, ο δράστης ανέβηκε στη μηχανή, όπου τον περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίστηκε. Ο Τσαμούρης έσπευσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά προκειμένου να δώσει κατάθεση για το πώς ακριβώς έγινε η επίθεση και στη συνέχεια πήγε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες,, αφού έφερε χτυπήματα στα χέρια του από τις κλοτσιές του δράστη που του επιτέθηκε.

Να σημειωθεί ότι σήμερα ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είχε οριστεί 4ος διαιτητής στο σημερινό ματς του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ, αλλά σε κατάσταση σοκ που βρίσκεται αυτό είναι αδύνατον και θα αντικατασταθεί.

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

6200549

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο – Παραμένει υπό κράτηση

Στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του…