Δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: Είχε τραύμα 6 εκατοστών στο μπράτσο από στιλέτο!

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία για την δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφήμερίδα «Δικέφαλος»

ΕΚ - Νεα Φιλαδελφεια

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη σχετικά με τον θάνατο του Μιχάλη Κατσούρη ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, το βράδυ της 7ης Αυγούστου, στη Νέα Φιλαδέλφεια ύστερα από την δολοφονική επίθεση Κροατών χούλιγκαν.

Σύμφωνα με τα αποκλειστικό ρεπορτάζ της   εφημερίδας «Δικέφαλος», ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ ξεψύχησε από αιμορραγία η οποία προήλθε από τρώση των αγγείων του αριστερού άνω άκρου δια νύσσοντος-τέμνοντος οργάνου.

Οι δύο ιατροδικαστές που υπογράφουν την έκθεση στις παρατηρήσεις τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Οι χαρακτήρες του τραύματος (οξεία γωνία στο άνω μέρος, αμβλεία γωνία στο κάτω μέρος, επιχείλια εκχύμωση πλησίον της αμβλείας γωνίας, ομαλά χείλη), καταδεικνύουν χρήση νύσσοντος – τέμνοντος οργάνου, πιθανότερα μονόστομου». 

Στην ανάλυση που έγινε στο τραύμα διαπιστώθηκε ότι η φορά του αντικειμένου είναι από άνω και έσω του βραχίονα προς τα κάτω και έξω.

Το τραύμα ήταν βάθους 6 με 7 εκατοστών οπότε συμπεραίνεται πως το μήκος του οργάνου ήταν παρόμοιο δηλαδή κάπου στα 6 εκατοστά!

«Το βάθος του τραύματος (6-7 εκμ.) σε συνδυασμό με την πορεία του τραυματικού πόρου εντός μυϊκής μάζας, καταδεικνύουν ισχυρά και σφοδρότητα πλήξη», αναφέρει η έκθεση.

Δείτε φωτογραφία από την ιατροδικαστική έκθεση:

katsouris2

Παράλληλα, στην έκθεση που εκτείνεται σε 81 σελίδες παρουσιάζονται 271 πειστήρια που προέκυψαν από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της ΑΕΚ, στο σημείο όπου έγιναν τα επεισόδια αλλά και πιο μακριά μέχρι και σε εξωτερικό χώρο ανθοπωλείου στα Άνω Πατήσια!

Εξετάστηκαν 111 πειστήρια τα οποία βρέθηκαν στα 23 αυτοκίνητα τα οποία

χρησιμοποίησαν οι Κροάτες για να διασχίσουν την χώρα και να φτάσουν στη Ν. Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για  πέντε αυτοκίνητα μάρκας VW, τέσσερα SKODA, τρία OPEL, τρία PEUGEOT, δύο MERCEDES, δύο ΚΑΙ, ένα FIAT, ένα RENAULT, ένα SEAT και ένα HYUNDAY!

Επίσης, λήφθηκε αίμα από 109 άτομα, τα 105 Κροάτες. Δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα δείγματα πέντε ατόμων εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι δεν ο οπαδός της Ντιναμό που φυγαδεύτηκε.

Αίμα του Μιχάλη Κατσούρη βρέθηκε σε έναν αναδιπλούμενο και γενετικό υλικό του σε μια φωτοβολίδα.

Τέλος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, διαψεύδεται το σενάριο του μη σκόπιμου τραυματισμού από άλλο οπαδό της ΑΕΚ έξω από το γήπεδο, στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από τα χτυπήματα των αντιπάλων του!

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Screenshot 2024 04 28 175209

Αιμιλία Υψυλάντη: Οι γυναίκες σήμερα σκοτώνονται όλη μέρα στα καθήκοντά τους και νιώθουν ενοχές

Ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός σχετικά με την καθημερινότητα των σύγχρονων γυναικών, ενώ παράλληλα μίλησε και…

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

eka

Καθηγητές Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ προς Καλλιάνο: Το ΕΣΥ παρέχει παρέχει υψηλότατο επίπεδο υπηρεσιών

Ο Σύλλογος του Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ καταγγέλλουν τον Γιάννη…

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

σχολειο

Πάτρα: Συγγενείς των συλληφθέντων επιχείρησαν να περάσουν στα κρατητήρια, χασίς μέσα σε κρουασάν!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, συγγενείς συλληφθέντων που κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών, για την υπόθεση…