Μόνο άγνωστος στις ελληνικές αρχές φαίνεται πως δεν ήταν το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στους Θρακομακεδόνες. Πρόκειται για 47χρονο αλβανικής καταγωγής.
Το θύμα, είχε απασχολήσει τις αρχές το 2019 για εκβιασμούς. Μάλιστα, φέρεται να ανήκει σε ομάδα στελέχους της Greek Mafia που είχε δολοφονηθεί στο Παλαιό Φάληρο! Του γνωστού «Σαμπρέλα»!
Θρακομακεδόνες: Πυροβολισμοί έξω από κατάστημα – Ένας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας!
Από τους πυροβολισμούς έχει τραυματιστεί σοβαρά ακόμα ένα άτομο, 44 ετών, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο ΚΑΤ. Φυσικά το περιστατικό εγείρει νέα σοβαρά ερωτήματα καθώς το οργανωμένο έγκλημα συνεχίζει να δρα ανενόχλητο, και από τύχη δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα καθώς η καφετέρια ήταν εκείνη την στιγμή γεμάτη, ενώ δίπλα υπάρχει παιδική χαρά.
Το χρονικό
Οι δράστες έφτασαν στην οδό Αριστοτέλους, στους Θρακομακεδόνες, με ένα κλεμμένο όχημα που αφαίρεσαν το πρωί από το κέντρο της Αθήνας.
Τα θύματα στη θέα των ατόμων ξεκίνησαν να τρέχουν με τους δράστες να τους πυροβολούν εξ αποστάσεως, σκοτώνοντας τον έναν εξ αυτών. Η αστυνομία εκτιμά πως είχαν παρακολουθήσει τα θύματά τους, πριν από το φονικό χτύπημα.
Ειδήσεις σήμερα:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια