Newsroom

Newsroom

Δολοφονία στην Κω: Βρέθηκε η SIM της Αναστάζια

Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δολοφονίας της 27χρονης από την Πολωνία στο νησί της Κω

αναστάζια κως

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, βρέθηκε η κάρτα SIM του κινητού της 27χρονης Αναστάζια και βρίσκεται εδώ και μέρες στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Η κάρτα που θεωρούταν χαμένη και κατεστραμμένη αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στο έγκλημα που σημειώθηκε με θύμα της νεαρή από την Πολωνία. Παράλληλα, το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές και βασικού υπόπτου, φαίνεται πώς του έπεσε μετά το φονικό και βρέθηκε τελικά δίπλα από το σημείο της δολοφονίας.

Έψαχνε πώς να διαγράψει το στίγμα GPS από το κινητό του

Ο Μπαγκλαντεσιανός ο οποίος δεν έχει παραδεχθεί τη δολοφονία, ούτε τον βιασμό, επιχείρησε να σβήσει και τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Σύμφωνα με το Mega, ο 32χρονος έψαχνε στο Google πώς θα διαγράψει από το κινητό του το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Αφού κατάφερε να σβήσει τα δεδομένα από το κινητό, πήρε αυτό της Αναστάζια κι έκανε το ίδιο.

Oι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ άνοιξαν τα κινητά του θύματος και του δράστη και βρήκαν όλα τα δεδομένα που προσπάθησε να διαγράψει ο κατηγορούμενος.

Το GPS ουσιαστικά ήταν αυτό που «έδεσε» την υπόθεση, καθώς φάνηκε η κοινή τους πορεία από την ώρα που έφυγαν από το σπίτι, μέχρι την ώρα της δολοφονίας και της απόρριψης του σώματος της Αναστάζια. Οι αστυνομικοί, δηλαδή, είδαν τα στοιχεία από την ώρα που εντοπίστηκε η 27χρονη στο μίνι μάρκετ μέχρι την ώρα που έφυγαν η Ανταστάζια και ο 32χρονος κι ο τελευταίος επέστρεψε στο σπίτι του.

Την Τρίτη θα απολογηθεί ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός

Την Τρίτη 27 Ιουνίου θα απολογηθεί ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που κατηγορείται για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής στην Κω.