Προφυλακιστέος με σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε ο 28χρονος κατηγορούμενος για την δολοφονία του ποινικολόγου Σταύρου Γεωργίου, μετά την απολογία του.
Ο ίδιος φέρεται να επανέλαβε όσα είχε πει και στις αστυνομικές αρχές, αποδίδοντας τα χτυπήματα που κατάφερε σε βάρος του Σταύρου Γεωργίου σε διαπληκτισμό που είχαν, αρνούμενος όμως ότι είχε πρόθεση και σχέδιο να αφαιρέσει την ζωή του ποινικολόγου.
«Δεν ήθελα να του κάνω κακό. Ήθελα απλά να φύγω από το διαμέρισμα. Διαπληκτιστήκαμε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τον χτύπησα σε διάφορα σημεία του δωματίου. Τον άφησα λιπόθυμο. Πήρα το λάπτοπ και έφυγα» φέρεται να είχε δηλώσει στις διωκτικές αρχές.
Σε βάρος του άνδρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα.
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Απολογείται ο 28χρονος για τον θάνατο του ποινικολόγου
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονου
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια