Newsroom

Newsroom

Δολοφονία στα Χανιά: Εντοπίστηκε ο Νορβηγός σύντροφος της 55χρονης

Εντοπίστηκε ο 48χρονος Νορβηγός που αναζητούνταν για τη δολοφονία της 55χρονης μητέρας τριών παιδιών, στα Μεσκλά Χανίων.

5222379 2

Περιπολικά της Άμεσης Δράσης εντόπισαν το αυτοκίνητο του θύματος σε εκκλησάκι στα Λινιπεράματα. Ο 48χρονος είχε ξαπλώσει στο κάθισμα του συνοδηγού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και δεν προέβαλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς.

Στο σημείο μεταβαίνει και η ασφάλεια, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Χθες,πάτνως σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα flashnews.gr, ύποπτος τηλεφώνησε μέσω κινητού και της εφαρμογής messenger παραδεχόμενος πως σκότωσε τη γυναίκα με αποτέλεσμα να προκαλέσει την οργή του παιδιού.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές και έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Νορβηγού, γεγονός που ωστόσο δεν κατέστη τελικά εφικτό.

Ο Νορβηγός καταζητούμενος για τη δολοφονία φέρεται να ήταν γνωστός στις νορβηγικές αρχές καθώς έχει απασχολήσει και για άλλες υποθέσεις.

Σοκ το πόρισμα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο δολοφόνος την μαχαίρωσε 14 φορές. Παρόλα αυτά η τελευταία ανάρτηση της 55χρονης στο facebook φαίνεται να έχει γίνει το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, γεγονός που κάνει τους φίλους της να θεωρούν ότι το προφίλ της, το χειρίζεται μετά τον θάνατό της, ο καταζητούμενος σύντροφός της.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με τον εν διαστάσει σύζυγό της, τα παιδιά της δέχτηκαν μέσω εφαρμογής, μήνυμα από τη μητέρα τους που τους ενημέρωνε ότι δεν θα πάει να τα δει, όπως είχαν κανονίσει.

«Θα πάμε στη Σούγια. Ως εκ τούτου, δεν θα έρθω σήμερα». Μια φράση που δεν συνήθιζε η ίδια να χρησιμοποιεί…

 

Στο στόχαστρο των αρχών της Εσθονίας ο 48χρονος Νορβηγός

Στο «στόχαστρο» της αστυνομίας της Εσθονίας βρισκόταν – σύμφωνα με έγγραφο που αποκαλύπτει «Το Βήμα» – από τον Οκτώβριο του 2018 ο 48χρονος Νορβηγός που θεωρείται ο Νο1 ύποπτος για τη δολοφονία της 54χρονης στα Μεσκλά Χανίων.

Ο 48χρονος Νορβηγός, ο οποίος συζούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα με τη δολοφονηθείσα, φέρεται να είχε κατηγορηθεί πριν από μερικούς μήνες για υφαρπαγή χρημάτων από τέσσερις ομοεθνείς του στην Αθήνα οι οποίοι είχαν καταγγείλει ότι στη συνέχεια διέφυγε στη Βουλγαρία. Ο ύποπτος αλλοδαπός φέρεται να διέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα και στην οδό Μάρνη στην Αθήνα. Παραμένει άγνωστο αν οι αναζητήσεις από τις αρχές της Εσθονίας σχετίζονται με τη συγκεκριμένα καταγγελία ή με άλλη εγκληματική ενέργεια. Κι αυτό γιατί στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ορισμένες μαρτυρίες ότι ο αναζητούμενος Νορβηγός, είχε υποστηρίξει σε συνομιλητές του στην Κρήτη ότι «στην πατρίδα του είχε διαπράξει σοβαρό έγκλημα».

Κάτι που δεν έχει προς το παρόν διασταυρωθεί από τις αρχικές αναζητήσεις των υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Ο 48χρονος βασικός ύποπτος που είχε νοσηλευθεί -ύστερα κι από δικαστική απόφαση- λόγω προβλημάτων υγείας από χρήση αλκοολ έχει εξαφανισθεί. Φέρεται να επικοινώνησε με τον γιο του θύματος (σ.σ. Κάλεσε το τηλέφωνο της κόρης του θύματος αλλά αποκρίθηκε ο αδελφός της) όπου φέρεται να του μίλησε με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και του ανέφερε ότι θα παραδινόταν ο ίδιος στην ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 48χρονος Νορβηγός κάλεσε το συγκεκριμένο τηλέφωνο μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας κι έτσι δεν κατέστη δυνατός ο προσδιορισμός του στίγματος του και της περιοχής που κινείται. Συμπληρώνεται ότι στο διαδίκτυο υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του αλλοδαπού να συμμετέχει σε τουρνουά χαρτοπαιξίας με αλλοδαπούς.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…