Δολοφονία Νεκταρίας: Βίντεο ντοκουμέντο προκαλεί σοκ – Κυνηγά το θύμα του μπροστά στην κάμερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

Ένα βίντεο ντοκουμέντο με εικόνες λίγα δευτερόλεπτα πριν τη στυγνή δολοφονία της Νεκταρίας στην Κρήτη, ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε το Mega και η εκπομπή LiveNews, ο πρώην σύζυγος της άτυχης γυναίκας φαίνεται να την κυνηγά στην αυλή ενός σπιτιού, λίγο μετά που τη χτύπησε με το μηχανάκι του.

Η Νεκταρία απομακρύνεται πανικόβλητη από κοντά του, ενώ ο ίδιος την ακολουθεί τρέχοντας, κρατώντας το μαχαίρι και φορώντας το κράνος του. Στο επόμενο πλάνο, το οποίο απέχει χρονικά περίπου 10 λεπτά από τα προηγούμενα, φαίνεται να επιστρέφει από την ίδια διαδρομή περπατώντας ήρεμος και κρατώντας ακόμη πιο εμφανώς το τεράστιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Είχε μεσολαβήσει η τρομερή δολοφονία της Νεκταρίας με 16 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της.

Στη συνέχεια φαίνεται να προσπαθεί για αρκετή ώρα να βάλει μπρος τη μηχανή του για να διαφύγει, ενώ στα πλάνα εμφανίζεται και η ιδιοκτήτρια του χώρου που του φωνάζει και μιλά στο τηλέφωνο, προφανώς με την αστυνομία.

Ο δράστης μετά την άγρια δολοφονία της 48χρονης πήγε σε γκρεμό που υπήρχε δίπλα από το ξενοδοχείο και απειλούσε να αυτοκτονήσει ενώ όπως φαίνεται μαχαιρώθηκε δύο φορές στο στήθος.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Κασσελάκης για έξωση 82χρονου: Ιδού η κοινωνική πολιτική της ΝΔ που χρωστάει 400 εκ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που…