Δολοφονία Γρηγορόπουλου: «Μόνο ο Άδωνις είπε ότι ο άντρας μου έπραξε σωστά»

Όταν η σύζυγος Κορκονέα κατέθετε ότι μόνος ο Άδωνις έχει εκφράσει την στήριξή του στην κίνηση του Επαμεινώνδα Κορκονέα να δολοφονήσει εν ψυχρώ τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

NewsRoom 06/12/2018 | 11:11

Αίσθηση είχε προκαλέσει η κατάθεση της μητέρας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2017 κατά τη διάρκεια της δίκης για την δολοφονία του 15χρονου, όταν σε δύο ξεχωριστά σημεία είχε αναφερθεί στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη.

Όπως υποστήριξε τότε η κα Τσαλικιάν, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ είχε επαφές με τον Επαμεινώνδα Κορκωνέα και την σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή της ανέφερε ότι το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν οι δύο ειδικοί φρουροί, Επαμεινώνδας Κορκωνέας και Βασίλης Σαραλιώτης εκείνο το βράδυ, ήταν σταθμευμένο έξω από το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη λίγη ώρα πρίν το περιστατικό.

Παράλληλα, επεσήμανε ότι η σύζυγος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, στην πρωτόδικη κατάθεσή της υποστήριξε ότι μόνο ο σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει ότι «ο άντρας της έπραξε σωστά».

Μάλιστα, η μητέρα του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δεν απέφυγε να καταθέσει την άποψή της, ότι ο Κορκονέας είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Στο άκουσμα των παραπάνω, από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων, δεν υποβλήθηκε καμία ερώτηση στη μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου, καθώς αυτό του ζήτησαν οι πελάτες τους.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ακόμα «χρωστάει» μια πειστική εξήγηση για τα όσα ακούστηκαν στη δίκη του για την στήριξή του στον δολοφόνο του 15χρονου Αλέξη.