Newsroom

Newsroom

Δολοφονία Άλκη: Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων

Πήραν το δρόμο για τις φυλακές οι τρεις πρώτοι - Απολογούνται ακόμα τρεις σήμερα

alkis kampanos dolofonia 0 1

Συνεχίζονται σήμερα οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ενώπιον της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν σήμερα τρεις εξ αυτών. Χθες απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, όταν την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών. Πλην ενός 20χρονου Αλβανού -που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα διεθνούς αναζήτησης- όλοι έχουν συλληφθεί.

Εν τω μεταξύ, η ανακρίτρια ζήτησε να διεξαχθεί έλεγχος DNA σε όλους τους κρατούμενος που εμπλέκονται στη δολοφονία του 19χρονου, προκειμένου αυτό να συγκριθεί με τα πειστήρια που έχουν κατασχεθεί από την αστυνομία.

«Έδωσε το δρεπάνι σε άλλον. Θα τον κατονομάσει»

Όπως έγινε γνωστό, την υπεράσπιση του ενός από τους συλληφθέντες, του 21χρονου Έλληνα που φέρεται να κρατούσε το δρεπάνι και να σκότωσε τον Άλκη, ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας. Το κρίσιμο ωστόσο της υπόθεσης είναι ότι ο 21χρονος, όπως είπε ο ίδιος στον συνήγορό του, ναι μεν ήταν αυτός που κατέβασε το δρεπάνι από το αμάξι, ωστόσο στη συνέχεια το έδωσε σε άλλον εμπλεκόμενο στο φονικό. Ο 21χρονος ισχυρίζεται δηλαδή ότι δεν είναι αυτός που σκότωσε τον άτυχο 19χρονο.

«Πράγματι το δρεπάνι το έβγαλε αυτός από το αυτοκίνητο, στη συνέχεια όμως το πήρε κάποιος που θα κατονομάσει στην ανακρίτρια ο πελάτης μου ποιος είναι, και στη συνέχεια αυτός είναι που χτύπησε με το δρεπάνι στο παιδί».

H ελληνική διασκευή του “Espresso Macchiato” που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views: «Σερβιτόρε, σερβιτόρε…» (video)

MixCollage 19 May 2025 05 14 PM 3924

H ελληνική διασκευή του “Espresso Macchiato” που ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views: «Σερβιτόρε, σερβιτόρε…» (video)

Μια εκπληκτική ιδέα είχε Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με το αποτέλεσμα να είναι απολαυστικό

Μήνυση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου καταθέτει πρώην στέλεχος της «Πλεύσης»: Tην κατηγορεί για «σοβαρό κακούργημα»

6521025

Μήνυση στη Ζωή Κωνσταντοπούλου καταθέτει πρώην στέλεχος της «Πλεύσης»: Tην κατηγορεί για «σοβαρό κακούργημα»

«Δεν είναι δυνατόν πολιτικά πρόσωπα που ευαγγελίζονται δημόσια ότι αγωνίζονται για ένα κράτος δικαίου, να…

Χειρούργος αναλύει τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε με αφορμή την διάγνωση του Μπάιντεν

AP25019663760122

Χειρούργος αναλύει τα συμπτώματα που δεν πρέπει να αγνοήσετε με αφορμή την διάγνωση του Μπάιντεν

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη ο οποίος χαρακτηρίζεται…