Newsroom

Newsroom

Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: Μαρτυρικός ο θάνατος του

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 7χρονου αγοριού από τη μητέρα του και τον Πολωνό σύντροφό της. 

kypseli

Δεν χωράει ανθρώπου νους όσα αποκαλύφθηκαν στην Κυψέλη.  Το ζευγάρι που συνελήφθη το πρωί και κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ομολόγησε και πρόκειται να οδηγηθεί τη Δευτέρα στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί παρουσία εισαγγελέα μπήκαν στο δώμα της οδού Αστυπάλαιας στην Κυψέλη όπου έμενε το ζευγάρι και τους συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος αλλοδαπός, παρουσία της μητέρας του παιδιού, τον Ιανουάριο του 2017, έκλεισε με μονωτική ταινία το στόμα του 7χρονου αγοριού, επειδή ήταν άτακτο, όπως ομολόγησε στην Αστυνομία. Ο θάνατος του παιδιού, που είχε μια αδελφούλα, 8 ετών, προκλήθηκε από ασφυξία.

Στη συνέχεια το ζευγάρι έφτιαξε ένα «τάφο» με τούβλα στο δώμα, όπου έθαψε το άτυχο αγοράκι. Αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος έκανε έξωση στο ζευγάρι, ο Πολωνός έβαλε τα οστά του παιδιού σε μια εργαλειοθήκη και περιφερόταν με αυτή σε δρόμους της Αθήνας, ενώ στη συνέχεια χώρισε με τη μητέρα του αγοριού. Η τελευταία ισχυριζόταν ότι ο Πολωνός βιολογικός πατέρας του παιδιού το είχε πάρει μαζί του στην χώρα του και έκτοτε είχε εξαφανιστεί.

Ο καθ΄ ομολογίαν δράστης νοίκιασε στη συνέχεια ένα διαμέρισμα στην οδό Αστυπάλαιας, επίσης στην Κυψέλη, ενώ τοποθέτησε τα οστά του αγοριού μέσα δυο μαύρες σακούλες στην εργαλειοθήκη, την οποία έκρυψε στη συνέχεια μέσα σε ένα καναπέ.

Στην κατοχή του 33χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στη συνέχεια έκανε σχέση με τον 33χρονο δράστη, ο οποίος κακοποιούσε τα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το 2017 προσπάθησε να τιμωρήσει το αγόρι επειδή γκρίνιαζε. 

«Για να συνετίσω το παιδί επειδή ήταν άτακτο δεν του έδινα φαγητό. Το έβαζα για τιμωρία να μένει όρθιο και του έβαζα μονωτική ταινία στο στόμα. Αυτό έγινε και την ημέρα που πέθανε» φέρεται να είπε ο σύντροφος της μητέρας.  

Η μητέρα, φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε το κακό που έγινε. «Εκείνη την ημέρα έπαιζα ένα παιχνίδι στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και δεν κατάλαβα τί έγινε».  

Ωστόσο, η ΕΛΑΣ υποστηρίζει ότι «καθ΄ όλη τη διάρκεια του ανωτέρω περιστατικού ήταν παρούσα και η 29χρονη, η οποία δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να αποτρέψει την ανθρωποκτονία».

Κακοποιούσαν και το κοριτσάκι

Όσον αφορά το κοριτσάκι – το οποίο είναι εν ζωή – φαίνεται πως τόσο η μητέρα όσο και ο Πολωνός σύντροφός της το κακοποιούσαν συστηματικά.

Συγκεκριμένα, το 2018, η δασκάλα του κοριτσιού διαπίστωσε έντονα σημάδια κακοποίησης στο σώμα του γι΄αυτό και ενημέρωσε τη διευθύντρια, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο εισαγγελέας όπου διαπιστώθηκε κακοποίηση.

Έτσι, αφαιρέθηκε η επιμέλεια από τη μητέρα και το κορίτσι πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…