ΔΟΛ: Ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής και πλέον εμείς “διαβαίνουμε τον Ρουβίκωνα”.

Για την ειδική διαχείριση του ΔΟΛ περί των αποζημιώσεών τους και των νομίμων δικαιωμάτων τους, εκφράζει η  Δράση Προάσπισης Εργασιακών Δικαιωμάτων Εργαζομένων

ΔΟΛ

Η Δράση Προάσπισης Εργασιακών Δικαιωμάτων Εργαζομένων ΔΟΛ εκφράζει την «πλήρη οργή και αγανάκτησή της» σχετικά με τα όσα διαρρέονται από τους ειδικούς διαχειριστές του Οργανισμού περί των αποζημιώσεών τους και των νομίμων δικαιωμάτων τους.

Στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

Εκφράζουμε την πλήρη οργή και αγανάκτησή μας για όσα διαρρέονται από τους ειδικούς διαχειριστές του ΔΟΛ σχετικά με τα απόλυτα νόμιμα δικαιώματά μας για τις αποζημιώσεις, τα δώρα και τους μισθούς υπερημερίας που μας οφείλουν.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την έναρξη της διαδικασίας και αφού έχασαν όλες τις δίκες και με τον δικό μας αγώνα οι αποζημιώσεις χαρακτηρίστηκαν από όλα τα Δικαστήρια άμεσα πληρωτέες, αφού ήλθε ο νόμος 4772/2021 να το επαναλάβει και να εντάξει και όλους τους οφειλόμενους μισθούς στα ποσά που πρέπει να πληρωθούν άμεσα, ακούγεται ότι οι ειδικοί διαχειριστές σχεδιάζουν παράνομες πράξεις εναντίον μας. Ισχυρίζονται, όπως μάθαμε, ότι ο νόμος 4772/2021 λέει πως αυτά (μισθούς και αποζημιώσεις) δεν τα δικαιούνται όσοι ήταν σε επίσχεση εργασίας (και ας είχαν δουλέψει 30 χρόνια στον ΔΟΛ).

Για να κατανοήσουν οι ενδιαφερόμενοι και το πανελλήνιο για τι είδους ανθρώπους πρόκειται, παραθέτουμε την διάταξη του άρθρου 40 του νόμου : Κατά την αληθή έννοια της παρ. 2 του άρθρου 77 του ν. 4307/2014 (Α’ 246), στις δαπάνες της λειτουργίας της επιχείρησης κατά την ειδική διαχείριση, περιλαμβάνονται και οι απαιτήσεις που δημιουργούνται μετά τη θέση της επιχείρησης σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, για την καταβολή οφειλομένων μισθών, επιδομάτων αδείας και εορτών, αποζημίωσης μη ληφθείσας άδειας, καθώς και αποζημιώσεων συνεπεία καταγγελίας των συμβάσεων εργασίας.

Που υπάρχει αλήθεια στο νόμο αναφορά στην επίσχεση εργασίας;

Ξεπέρασαν κάθε όριο ανοχής και πλέον εμείς “διαβαίνουμε τον Ρουβίκωνα”.

Εάν αποτολμήσουν τέτοια παραβίαση του νόμου, θα βρεθούν μπροστά σε όλα τα ποινικά και αστικά Δικαστήρια που προβλέπει ο νόμος.

Θα τους οδηγήσουμε με συνεχή και ανελέητο αγώνα εκεί που τους πρέπει.

Αρκετά έπαιξαν με τις ζωές μας, αρκετά ανεχθήκαμε τις συμπεριφορές τους.

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

mpakodimou zina sxolio

To αιχμηρό υπονοούμενο της Μαρίας Μπακοδήμου για την Ζήνα Κουτσελίνη: «Aντί να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger» (Video)

Για την αποτυχημένη επίκληση στο συναίσθημα που έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά τον σάλο που…

Φωτιά-Ύδρα: Στη Βουλιαγμένη το σκάφος «Περσεφόνη» από όπου έπεσαν τα πυροτεχνήματα-Αναμένεται να συλληφθεί ο καπετάνιος του σκάφους

persefoni1

Φωτιά-Ύδρα: Στη Βουλιαγμένη το σκάφος «Περσεφόνη» από όπου έπεσαν τα πυροτεχνήματα-Αναμένεται να συλληφθεί ο καπετάνιος του σκάφους

Στη μαρίνα της Βουλιαγμένης καταπλέει το μεσημέρι του Σαββάτου το τουριστικό ενοικιαζόμενο σκάφος «Περσεφόνη» για…