Newsroom

Newsroom

ΔΟΛ: Απέρριψε το δικαστήριο το αίτημα των εργαζομένων για τον "τροφοδότη" λογαριασμό

Στην απόρριψη του αιτήματος των εργαζομένων του ΔΟΛ να μείνει ανοικτός λογαριασμός για να πληρωθούν μέρος των δεδουλευμένων τους προχώρησε το Πρωτοδικείο Αθηνών.

585b8c191dc5243e2e8b4d93

Ειδικότερα, με απόφασή του, ο αρμόδιος πρόεδρος Πρωτοδικών κάνει δεκτή την αίτηση τεσσάρων τραπεζών για έκδοση προσωρινής διαταγής για μη μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του ΔΟΛ εωσότου δρομολογηθεί η διαδικασία εκκαθάρισής του.

Το δικαστήριο έτσι αποφάσισε ότι η περιουσιακή κατάσταση του ΔΟΛ θα παραμείνει αμετάβλητη, μέχρι να δρομολογηθεί από τις τράπεζες η διαδικασία της εκκαθάρισής του.

Με απλά λόγια, οι πιστρώτιες τράπεζες εξασφάλισαν τη μη μεταβολή της περιουσίας του Οργανισμού μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου της 3ης Μαρτίου για να μπει η επιχείρηση υπό καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

Πρακτικά, η μη μεταβολή της περιουσίας του Οργανισμού δρα ως “ομπρέλα” προστασίας για τις πιστρώτιες τράπεζες από τους υπόλοιπους πιστωτές που σε άλλη περίπτωση θα ήταν σε θέση να διεκδικήσουν εκποίηση περιουσίας για να εισπράξουν τα οφειλόμενα.

Εντός της ημέρας οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…